07.01.2011 - JAVA SORUNU YOK. 5800 c6v20.042 (042 sürümüdür)

abi iki sorum var şimdi sizlere ;
1. tema gömdüm ben buna güzelde oldu favori kartvizitlerin fotosuda çıkmaya başladı ancak fresh diye bi tema daha gözüküyo ve kullanılacak gibi değil onu nasıl kaldırabilirim
2. şu yetki sertifikaları olayı hala okulumun verdiği sertifikayı yükleyemiorm kendime başka bi flash attım onda sorun yok hatta yetki sertifiklarına girince bi sürü şey çıkıo ama bunda halledemedim o işi

qpel

Üye
hangi flashta yetki sertifikaları var adresini bi yazın

ya pandora kurdum deneme amaçlı onda girdiğimde yetki sertifikalarına falan çıkıyordu benim tek sorunum şu ki okulda wifi ağına girmem için gereken sertifikayı yükleyebilmek onu yapamıorm

qpel

Üye
peki pandora c6 v52 cfw mi v51 mi bende de eskiden v51 iken çalışırdı

Konu Sahibi

beğenmenize sevindim, hayırlı olsun. temalarda tema efekti kapalı, onu açık yaparsanız yıldızlar gelir.

teşekkürler emeğine sağlık deneyelim kulağa güzel geldi iyidir umarım.

inşaallah memnuniyetiniz devam eder.

bağlantı hatasının temalardan olduğunu bende tahmin ettim, ama birincisi zamanım yoktu, fw yayınlamam gecikirdi, ikincisi bu hali ile yayınlamamı arkadaşlar istediler.
oldu kardeşim oldu.yapabilirsen göreceksin.zaten alper kardeş mesajımı okursa zaten düzeltip size verecektir tekrar..
teşekkürler, fırsatım olursa deneyeceğim, bu aralar misafirlerim var, pek ilgilenemiyorum, sözümü tutmak için fw.yi napıp edip yayınladım.
güzel anlatım, teşekkürler, acaba eğitimcilik varmı?
gülegüle kullanın
döndü döndü vallahi hayata döndü geidi geri geldi Allah
çok güzel, sevindim.
amanın ram performansıda düşük
c6 olunca ram performansında illaki düşüş oluyor, orjinal v52 performansı beklemeyin, ama zaten şu var, performans derken pek geri kalmıyor. sadece boş ram 50 den aşağı düşmüyor, Ramblow 1.30 Türkçe kullanabilirsiniz, forumda maxipda gurubunun Türkçe yaptığı versiyon var, kesinlikle öneririm, hızı farkedeceksiniz.
quick office adobe reader builtin hatası veriyor silimemiş tam bende bitane cfw yaptım bunu yapanın izni olursa bu adresten linkini göndereyip tabi önce upload etmem lazım
kesinlikle yayınlayabilirsin arkadaşım, öyle takıntılarım yoktur, güzel bişey olmuşsada tebrik ederim, bizde sizinkini kullanırız, burada en güzeli el birliği ile yakalamaya çalışıyoruz, gurur kibir yeri değil burası zaten, bekliyoruz inşaallah sizin çalışmanızı.
==================================================

yorum yazan ve beğenisini "TEŞEKKÜR" butonuna tıklayarak gösteren tüm arkadaşlarıma gönül dolusu teşekkürler.

bide şu sertifika olayına baksaydın alper be )

ByWorth

Üye
ve birde favori kartvizit olayına =)

bu arada keşke biriniz şu FW yi düzenleyebilse.. ingilizcesini kullandım mükemmel fakat türkçe dil eklediğimde Mesajlara giremedim..

am0n

Üye
kardeşim ii hoş güzel calışma fakat neden windows32 ye atılacak dosyayı yazmadın yinede sagol

Konu Sahibi
kardeşim ii hoş güzel calışma fakat neden windows32 ye atılacak dosyayı yazmadın yinede sagol
ney? windows32 mi ? sanırım jaf kurulumundan bahsediyorsunuz, ben jaf kurulumundan hiç bahsetmedimki, ayrıca windows32 ne? sanırım system32 diyecektiniz., umarım fw.yi beğenirsiniz

yok hocam eğitimcilik değilde öğrencilik var halen
yaptığın fw için teşekkür ederim ellerine sağlık
eksiklerini bulup kendime göre modladım şuan tamamladım
sorunsuz kullanıorm sağolasın

Konu Sahibi
yok hocam eğitimcilik değilde öğrencilik var halen
yaptığın fw için teşekkür ederim ellerine sağlık
eksiklerini bulup kendime göre modladım şuan tamamladım
sorunsuz kullanıorm sağolasın
güle güle kullan kardeş, öğrencilik içinde başarılar dilerim, şu yaptığın fw.yi bi yere upload edip linki özelden gönderebilirmisin, incelemek isterim.

ByWorth

Üye
özelden değil gayet aleni yollayın ki hepimiz inceleyelim =)

sado_27

Üye
sım bız hangı lınktekını ındırcegız sorunsuz jawa entekrelı olan benım kafam karıstı hangı lınkte sorunsuz cfw yuklu

özelden değil gayet aleni yollayın ki hepimiz inceleyelim =)

hocam isteyen olursa burayada paylaşırım sorun değil
ama ben bunu kendme göre düzenledim
buraya yüklerim sora burda şu eksik, şuna girmiyor denir ben destek gösteremem
çnkü bana lazım olmayan bişeyle uraşmadım gerekli olan ayarları yaptım

Konu Sahibi
eyvallah olur tabiki up ediorm şimdi özelden yollarım
bekliyorum kardeş
sım bız hangı lınktekını ındırcegız sorunsuz jawa entekrelı olan benım kafam karıstı hangı lınkte sorunsuz cfw yuklu
hangi linkmi? ilk sayfada link var
http://www.multiupload.com/TILOZTZS2G
buradan indirebilirsiniz, içinde hem javalı hem javasız fw var, kolay glesin, umarım beğenirsiniz
dediğin konu önemli bak, şurası şöyle burası böyle gibi denildiğinde ilgilenem dersen özelden yolla bi inceleyelim bakalım kardeş. sonucu özelden yollarım. teşekkürler

ilgilenmek istemorm çnkü benim işim fw modlamak değil
dedğim gibi eski fw de bi sorun yoktu geçen gün gezerken yenisini deniyeyim dedm
sora düzgün bişy bulamayınca bende dedim kendi fw mi kendm yapayım
ama artk flaslamak istemiyorum çnkü kendime ait tüm sorunları çözdüm
sana faydası olur diye özelden attım 1-2 de sorum vardı sordum linki incelersen sevinirim

sado_27

Üye
beyenmemek ne kelıme beyenmekle alakası yok kardeş bu kadar ugrasmıssın emek vermıssın kul yapımı sonucta ama ıllakı hata olacak
bir profösör bır buluşu tamamlamak ıcın 3000 deney yapar yıne olmaz ve ogrencılerı hocam olmuyor artık yapmayalım 3000 sefer yaptık ama gene olmadı der hacasıda olsun hıç olmazsa 3000 şeyi yapmıyacagımızı ogrendık der ... D