059D576 Günceleme geldi gözümüz aydın.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
059D576 Günceleme geldi gözümüz aydın.....
Arkadaşlar 059D576 ürün kodu olanlar güncelleme yapabilir ben telefonun yedeğini alıyorum birazdan güncelliycem....
:dance::dance::dance::dance:

• Beğen
Tepkiler: yyoruge ve wratH!

AYNA

AYNA

Üye
hadi hayırlı olsun :ehe

melgklay

melgklay

Üye
sıra bizede gelsin artık :(:(:(:(:(:(:(

karakartal_omar

Üye
evet sonunda geldi
yatay arama ekranı iyi oldu

belferkay

Üye
059D954 de gelmiş haberiniz olsun ;) ben de yükleyecem birazdan

--------------- Ekleme ---------------

ayrrıca birşey soracam. telefonu yedeklemeden kursam güncelleme ne olur? yani sorunla karşılaşma oranı fazla mıdır ne dersiniz? ayrıca güncellemeden sonra telefondaki uygulamalar vs. silinecek mi?

byesho

byesho

Üye
normal güncelleme olduğu için hiç birşey olmaz.

Az önce güncelledim çok şükür. :)

matrax-0052

Üye
Navifirme düşmemiş daha bana flaş dosyaları lazım.Başka kod ile daha önce geçmiştim 1.1e

xlatan

Üye
tel.den güncelledim şimdi pek bi fark yok gibi ama güncellemedir sonuçta iyi düşünmek lazım eskiden olduğu gibi hiç bi şeyde sorun yok ovi dahil

WebStyle

WebStyle

Üye
karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben de cumartesi diğer kodla flashlamıştım bugun kendi koduma döndüm o kodla bizimkiyle farkı dijiturk web tv gelmiş bir de onun varitantı 007 iken bizim 059d576 nınki 003 olarak göründü ve uyarı yapıyım size kendi kodunuza dönerken hard format atmayı unutmayın :) ben hepsini indirip yaptım tüm resimler felan geldi hepsi sıfır almış gibi oldu :)

yilan53

Üye
sonunda gelmiş attığm mailler işe yaradı nokia da :D

oviahmetovi

Üye
arkadaşlar bende yeni güncelleyebildim telefonu fakat şuan ovi ye girdiğimde ovistore yüklemek istiyorsanız yükleyiciyi indirme sayfasına gönderiyor ve eklenti iniyor fakat inen yükleyici yüklenirken en sonda yüklenemiyor diyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...

martinik

Üye
bu güncellemede arama esnasında otomatik tuş kilidinin devreye girmesi sorunu çözülmüşmü arkadaşlar

Uruloki

Uruloki

Üye
ben telefondan indirdimde yedeklemeniz önerilir diyor yedekliyim mi yoksa bir şey olmuyor mu

wratH!

wratH!

Üye
arkadaşlar ovistore güncelleme sorunu yaşıyorsanız nokia software updater indirip oradan güncelleyin :)

3onur5

3onur5

Üye
benimde 059d576 ama güncelleme çıkmıyor .(

oviahmetovi

Üye
ben teldeki internetten oviye giremiyorum...yardımcı olursanız.sorun güncellemeden sonra oldu.

3onur5

3onur5

Üye
2. deneyişimde oldu bilgilendirme için teşekkürler

matrax-0052

Üye
Navifirmden indirebilen varmı arkadaşlar bende çıkmıyo navifirmin yeni sürümümü lazım yoksa?

suat1111

suat1111

Üye
tamamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt