Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
059D576 Günceleme geldi gözümüz aydın.....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ö_M_E_R
Üye
Konu Sahibi
059D576 Günceleme geldi gözümüz aydın.....
Arkadaşlar 059D576 ürün kodu olanlar güncelleme yapabilir ben telefonun yedeğini alıyorum birazdan güncelliycem....
AYNA
Üye
hadi hayırlı olsun
melgklay
Üye
sıra bizede gelsin artık
karakartal_omar
Üye
evet sonunda geldi
yatay arama ekranı iyi oldu
belferkay
Üye
059D954 de gelmiş haberiniz olsun ben de yükleyecem birazdan
--------------- Ekleme ---------------
ayrrıca birşey soracam. telefonu yedeklemeden kursam güncelleme ne olur? yani sorunla karşılaşma oranı fazla mıdır ne dersiniz? ayrıca güncellemeden sonra telefondaki uygulamalar vs. silinecek mi?
byesho
Üye
normal güncelleme olduğu için hiç birşey olmaz.
Az önce güncelledim çok şükür.
matrax-0052
Üye
Navifirme düşmemiş daha bana flaş dosyaları lazım.Başka kod ile daha önce geçmiştim 1.1e
xlatan
Üye
tel.den güncelledim şimdi pek bi fark yok gibi ama güncellemedir sonuçta iyi düşünmek lazım eskiden olduğu gibi hiç bi şeyde sorun yok ovi dahil
Aynen bende geçen hafta başka bir kod yardımı ile flash atarak 1.1'e geçiş yapmıştım.
karaboga_1890
Üye
ben de cumartesi diğer kodla flashlamıştım bugun kendi koduma döndüm o kodla bizimkiyle farkı dijiturk web tv gelmiş bir de onun varitantı 007 iken bizim 059d576 nınki 003 olarak göründü ve uyarı yapıyım size kendi kodunuza dönerken hard format atmayı unutmayın ben hepsini indirip yaptım tüm resimler felan geldi hepsi sıfır almış gibi oldu
yilan53
Üye
sonunda gelmiş attığm mailler işe yaradı nokia da
oviahmetovi
Üye
arkadaşlar bende yeni güncelleyebildim telefonu fakat şuan ovi ye girdiğimde ovistore yüklemek istiyorsanız yükleyiciyi indirme sayfasına gönderiyor ve eklenti iniyor fakat inen yükleyici yüklenirken en sonda yüklenemiyor diyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...
martinik
Üye
bu güncellemede arama esnasında otomatik tuş kilidinin devreye girmesi sorunu çözülmüşmü arkadaşlar
Uruloki
Üye
ben telefondan indirdimde yedeklemeniz önerilir diyor yedekliyim mi yoksa bir şey olmuyor mu
wratH!
Üye
arkadaşlar ovistore güncelleme sorunu yaşıyorsanız nokia software updater indirip oradan güncelleyin
3onur5
Üye
benimde 059d576 ama güncelleme çıkmıyor .(
oviahmetovi
Üye
ben teldeki internetten oviye giremiyorum...yardımcı olursanız.sorun güncellemeden sonra oldu.
3onur5
Üye
2. deneyişimde oldu bilgilendirme için teşekkürler
matrax-0052
Üye
Navifirmden indirebilen varmı arkadaşlar bende çıkmıyo navifirmin yeni sürümümü lazım yoksa?