oncelıkle yapmiş oldugunuz gunun fırsatı adlı kampanya nedenıyle tesekkur ederım dıyecem fakat daha ben hazırkartlı olarak kampanya goremedım.sıtenıze her gırdıgımde herzaman faturalı hatlara ozel bır kampanya goruyorum.anlamadıgım sey siz musterılernize bu kampanyayı bır hedıye olarak mı goruyorsunuz,yoksa ınsanları faturalı hatlara ozendırmek ıcın yaptıgınız bır calısma olarak mı goruyorsunuz.benım gordugum kadarıyla ozendırme calısması.hazırkartlılara uvey evlat muamelesı yapılması bence haksızlık unutmayın kı turkcell aboneleri içinde pastanın buyuk bır payı hazırkartlılara ait.size onerim su:hıc bır tarafın kalbını kırmadan bır kampanya yurutulmsı ornegın bır gun faturalı hat sahıplerıne bırgunse hazırkart abonelerine yonelık kampanya yapılması boylece her ıkıtarafta kampanyadan esit pay olmus olur;boylece kımse benim dusundugum gıbı dusunmemis olur.cunku cogu forum sıtelerınde okudugum kadarıyla cogu hazırkartlı bu durumdan sıkayetcı.bu konuda gereklı hassasıyetı gostereceginizi umarım.saygılar..
ben yukarıdakı gıbı onerıler bolumune yazdım ınsallah dıkkate alırlar..
Sayın Karaoğlan,
Öncelikle iletişimde Turkcell'i tercih ettiğiniz ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Turkcell olarak müşterilerimizin kullanım davranışlarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, onlar için en uygun ve avantajlı tarife, kampanya ile servis/ürünler sunmak üzere çalışıyoruz.
Belirli dönemlerde farklı müşteri gruplarımıza avantaj sağlayacağını düşündüğümüz kampanyalar yapıyoruz. Amacımız müşterilerimizin hatlarını kullanım şekillerine göre seçebilecekleri kampanyaları sunabilmek.
Uyguladığımız Turkcell kampanyaları ile hem faturalı hat hem Hazır Kart kullanan müşterilerimize avantaj sağlamaktayız.
Faturalı hat kullanan abonelerimize ek bir avantaj sunma durumumuz bulunmamaktadır.
Günün Fırsatı kampanyasında hem Hazır Kart hem de faturalı hat kullanan müşterilerimize kampanyalar düzenlenecektir.
Kontör karşılığı bedava kontör gibi bazı tekliflerde, ödüller kontör/TL karşılığında verilmektedir. (Örn: 25 kontöre 250 kontör, 5 TL'ye haftasonu paketi vb.) Kontöre karşılık bedava kontör sunulan fırsatlarda, ilgili kontör tutarı, kayıtlı hattan otomatik olarak düşecektir. Faturalı hatlara yönelik fırsatlarda da aynı şekilde, ilgili tutar kayıtlı hattın faturasına otomatik olarak yansıtılacaktır.
Günün Fırsatı kampanyalarını web sayfamızdan takip etmeye devam edebilirsiniz.
Hazır Kartlar için düzenlenen kampanya bilgilerine
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla,
TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.
Tülay Kılıç
Müşteri Çözüm Merkezi
arkadaslar musterı hızmetlerıne hep faturalı hatlara kampanya yapıyor dusuncesıyle e posta cekmıstım bu cevabı yollmaıslar.sizinle paylasmak ıstedım