05.02.2009 gunu fırsatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kampanya katılımı hala dolmadı. Bu gidişle de dolmayacak. 1 gün için 5 tl verecek insan hani nerede. Uyanık turkcell daha başlar başlamaz, cıvıtmaya başladı. Bu şimdiden böyle yapıyorsa ileride neler çıkarır artık düşünün.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu kampanyayı ben de hiç beğenmedim. SMS grubuna mesaj attım ama atarken de düşündüm bu kampanyadan kim faydalanmak ister diye :)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
banada mesaj gelmiyor....

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar saat 17:48 ama hala 1000 kişi dolmadı. Tam 9 saat oldu. Bu gidişle de dolmayacak gibi gözüküyor. Çok merak ediyorum 1 gün için 5 tl kaç kişi verdi.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar saat 17:48 ama hala 1000 kişi dolmadı. Tam 9 saat oldu. Bu gidişle de dolmayacak gibi gözüküyor. Çok merak ediyorum 1 gün için 5 tl kaç kişi verdi.

1 gün değil ki tüm hafta sonu :bigstar:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
1 gün değil ki tüm hafta sonu :bigstar:

tüm hafta sonu derken 2 günden bahsediyor. Zaten 1 günü (iki gün bedava) oluyor, geriye de 1 gün kalıyor. Bizde biliyoruz tüm hafta sonu olduğunu. Yapılan hesaptan sonra kaç gün olduğunu görmüşsündür. Turkcell bunların hepsini düşünüyor.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
tüm hafta sonu derken 2 günden bahsediyor. Zaten 1 günü (iki gün bedava) oluyor, geriye de 1 gün kalıyor. Bizde biliyoruz tüm hafta sonu olduğunu. Yapılan hesaptan sonra kaç gün olduğunu görmüşsündür. Turkcell bunların hepsini düşünüyor.

Valla senin gibi çalışanları varsa Turkcell'in emin ol gözlerinden hiçbir şey kaçmıyordur :oke::oke:

iskenlii

iskenlii

Üye
Konturlu hat Kullanıyoruz Kardeş Bilgi Için Teşekkürler

mustione

Üye
zate bu saat oldu hala dolmadı limit çok saçma bir günün fırsatı. zate faturalılar haftasonu bir gün bedava sirf kalan bir gün için 6 ytl vermez verende manita ayağı işi gücü olmadıkça enayiliktir. yani en azından bizim gibi 500-1000 ytl geliri olanlar için bu geçerlidir.

sozler1981

sozler1981

Üye
bugunku kampanya cidden hic olmadı kimse beklemiyordu bole bisey zaten hafta sonu faturalı hatlara ya cmtsi ya pazar bedava var,abone nie kayıt olsunki ???
bence bugun internet 100 mb verselerdi 5 tl ye daha ii olurdu..
neysee takdir sizin arkadaslar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Saat 22:30 itibarı ile kampanya katılımları devam etmektetir. Son 1.5 saat. Bu turkcell çok bekler.

babaannen

Üye
Son 20 dakika... Yalan oldu yalan bugün günün:oke: fırsatı, zaten sitelerinde böyle bişey vardı bu fırsat değil ki, fırsattan istifade, günün fırsatından

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
oncelıkle yapmiş oldugunuz gunun fırsatı adlı kampanya nedenıyle tesekkur ederım dıyecem fakat daha ben hazırkartlı olarak kampanya goremedım.sıtenıze her gırdıgımde herzaman faturalı hatlara ozel bır kampanya goruyorum.anlamadıgım sey siz musterılernize bu kampanyayı bır hedıye olarak mı goruyorsunuz,yoksa ınsanları faturalı hatlara ozendırmek ıcın yaptıgınız bır calısma olarak mı goruyorsunuz.benım gordugum kadarıyla ozendırme calısması.hazırkartlılara uvey evlat muamelesı yapılması bence haksızlık unutmayın kı turkcell aboneleri içinde pastanın buyuk bır payı hazırkartlılara ait.size onerim su:hıc bır tarafın kalbını kırmadan bır kampanya yurutulmsı ornegın bır gun faturalı hat sahıplerıne bırgunse hazırkart abonelerine yonelık kampanya yapılması boylece her ıkıtarafta kampanyadan esit pay olmus olur;boylece kımse benim dusundugum gıbı dusunmemis olur.cunku cogu forum sıtelerınde okudugum kadarıyla cogu hazırkartlı bu durumdan sıkayetcı.bu konuda gereklı hassasıyetı gostereceginizi umarım.saygılar..

ben yukarıdakı gıbı onerıler bolumune yazdım ınsallah dıkkate alırlar..:oke:

Sayın Karaoğlan,

Öncelikle iletişimde Turkcell'i tercih ettiğiniz ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Turkcell olarak müşterilerimizin kullanım davranışlarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, onlar için en uygun ve avantajlı tarife, kampanya ile servis/ürünler sunmak üzere çalışıyoruz.

Belirli dönemlerde farklı müşteri gruplarımıza avantaj sağlayacağını düşündüğümüz kampanyalar yapıyoruz. Amacımız müşterilerimizin hatlarını kullanım şekillerine göre seçebilecekleri kampanyaları sunabilmek.

Uyguladığımız Turkcell kampanyaları ile hem faturalı hat hem Hazır Kart kullanan müşterilerimize avantaj sağlamaktayız. Faturalı hat kullanan abonelerimize ek bir avantaj sunma durumumuz bulunmamaktadır.

Günün Fırsatı kampanyasında hem Hazır Kart hem de faturalı hat kullanan müşterilerimize kampanyalar düzenlenecektir.

Kontör karşılığı bedava kontör gibi bazı tekliflerde, ödüller kontör/TL karşılığında verilmektedir. (Örn: 25 kontöre 250 kontör, 5 TL'ye haftasonu paketi vb.) Kontöre karşılık bedava kontör sunulan fırsatlarda, ilgili kontör tutarı, kayıtlı hattan otomatik olarak düşecektir. Faturalı hatlara yönelik fırsatlarda da aynı şekilde, ilgili tutar kayıtlı hattın faturasına otomatik olarak yansıtılacaktır.
Günün Fırsatı kampanyalarını web sayfamızdan takip etmeye devam edebilirsiniz.
Hazır Kartlar için düzenlenen kampanya bilgilerine linkinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Tülay Kılıç
Müşteri Çözüm Merkezi

arkadaslar musterı hızmetlerıne hep faturalı hatlara kampanya yapıyor dusuncesıyle e posta cekmıstım bu cevabı yollmaıslar.sizinle paylasmak ıstedım:deal:

ysr86

ysr86

Üye
Ya senin yazını anlamamış yada anlamamazlıktan geliyor nerde hazırkartlılar için.. 3 gün üstüste faturalılar için düzenlediler.. o da tutmuş kampanya linki vermiş sanki biz onları bilmiyoruz

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bilmiyorum bakacaz artık belkı hazırkartlılarada olur

babaannen

Üye
Turkcell den gelen cevap:

Turkcell olarak hedefimiz, tüm müşterilerimizi memnun edebilmektedir. Sizleri Turkcell ailesinin bir parçası olarak görmeye devam etmekten çok büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Hizmetlerimiz ile ilgili müşterilerimizin her türlü görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Serap Durukan Erdoğan
Müşteri Çözüm Merkezi

İyi günler,

Pazartesi günü başlayan günün fırsatı kampanyası için sitede olması ancak bir türlü aktifleşememesi ile ilgili sorun hakkında düşüncelerimi belirtmiştim. Ancak bugün de görüyorum ki zaten forumlardaki birçok arkadaşımdan da bildiğim kendilerini "üvey" Turkcell li olarak gören hazır kart abonesi kişiler birçok yerde bugünden sonra daha da kuvvetli olarak bunu dile getiriyor. Eminim ki Turkcell geniş kitlelerin fikrinin değişmesine mal olabilecek böyle kampanyaları hazır kart abonelerine de en kısa zamanda sunar. Çünkü geçen 4 günde hazırkart abonelerine sadece 1 kampanya duyuruldu. Yarın hazırkart abonelerine bir kampanya duyurulsa bile bu değişmeyecek. Şimdi diyeceksiniz ki 13 mart cumaya kadar sürecek efendim , daha çok kampanyalar yapacağız. O zaman ben size beklentiyi aktarayım. Turkcell zaten her gün 1000 kiş sınırlı kampanya yapmakta. Yani 30 iş gününde 30000 kişi sınırlı kampanyalar topluluğu olacak. Peki sorarım, bu dönemde aynı günde hem faturalılara hem de hazırkart abonelerine yönelik birer kampanya , yani 60000 kişiye hitap eden kampanya ne kaybettirir Turkcell gibi büyük bir Gsm devine, peki ne kazandırır: Süper bi prestij! Çünkü kampanya duyurulunca turkcell.com.tr'yi ziyaret etmekten vazgeçiyor her iki grupta, en azından kampanyası yayınlanmayan , mesela bugün için hazırkart aboneleri de siteyi bir daha ziyaret etmiyor. Çünkü oradan buradan , forumlardan haber ulaşıyor. Bu sayede bu ziyaret durumunu da aktif olarak tutmuş olacaksınız.

Bu beklentiye umarım kulak verirsiniz. Çünkü Turkcell numarasını başka bir operatöre taşıma sınırında, sallantıda olan pek çok arkadaşım bulunmaktadır. Bu kişilerin çoğunun da pek çok Turkcell hattı bulunduğu düşünülürse, oldukça vahim ve elim bir tablo ortaya çıkmaktadır.

En kısa zamanda cevap bulmak dileğiyle.

İyi çalışmalar.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt