Phronesiss
Üye
-
Konu Sahibi
-
benım telım 6300 facebooka girdigımde e-postamı yazıyorum sifremı yazıyorum dogru bi sekılde ama giris yap degımde giris yapmalısın diye bana tekrar hata verıyor bu neden olur????
ya bn telefonumdan facebooka gırıorum ama msn adresı şifreyı yazıom logıne tıklıorum ama gırmıo nedense :S
merhaba arkadaşlar benim telefonun nokia 7610 1 ay öncesine kadar 0.facebook.com' a sorunsuz bağlanabiliyordum ve giriş yapabiliyordum ama şimdi sayfaya sorunsuz bi şekilde girebiliyorum ama e-posta ve şifremi girdikten sonra giriş yap dediğimdi giriş yapmıyor sayfa sorunsuz açılıyor ama giriş yapmıyor. hattımı başka bir telefona taktığımda sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum ama kendi telefonumda giriş yapamıyorum. Bilgisi olanlar ilgilenirse çok sevinirim. teşekkürler..
dostum msn koduyle giremezsin zaten facebook şifren ile girmen gerekiyor her ikisininde kodu ayrıdır.
--------------- Ekleme ---------------
Aldığın ayarlarla ilgilidir. Avea wap gprs ayarlarını tekrar yüklersen düzelir. Bu bağlantıyı kullanman gerekiyor. Ayarları tekrar alman içinde avea.com.tr'den destek alabilirsin.
Wap ayarlarını aveanın sitesinden alabilirsin ayrıca ücretsiz bağlanamayan arkadaşlar bağlanırken Avea wap gprs seçili olmasına dikkat edin..wap ayarlarını nasıl ve nereden alacağımızıda söylersen tam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?