Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 ses sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayram15
Üye
Konu Sahibi
N73 ses sorunu
selam arkadaşlar benim sorunum nokia n73üm çok az ses çıkartıyoır acaba normal sesi mi bu böyle bir konu önceden açııldıysa özür dilerim ama mağdur durumdayım yardım edecek biri varsa lütfen yardım etsin
Ozan
Admin
Sesi derken müzik sesi mi, melodi sesi mi ?
Müzik sesine yapacak birşey yok ancak melodi sesi az çıkıyorsa, şarkının da kalitesi ile alakalıdır genelde.
bayram15
Üye
Konu Sahibi
pardon ya negative arkadaşım özür dilerim uzun süredir yokum buralarda derslerden dolayı bir türlü geçemedim pcnin başına özür arkadaşım ama yardımın için tşkler ancak benim bir arkadaşımın da aynı telden var onunkinin sesi çok yüksek çıkıyor bende öyle bir şey yok anlamadım nedense artık yineden sağol yardımın için
pardon ya negative arkadaşım özür dilerim uzun süredir yokum buralarda derslerden dolayı bir türlü geçemedim pcnin başına özür arkadaşım ama yardımın için tşkler ancak benim bir arkadaşımın da aynı telden var onunkinin sesi çok yüksek çıkıyor bende öyle bir şey yok anlamadım nedense artık yineden sağol yardımın için
bir cok sey söylenebilir ekolayzr kontrol et iki hoparlörden ses geliyomu emin ol ve müzik calardanmı acıyosun yoksa direk galeridenmi acıyosun cünkü ses baya farkediyor müzik calardan acman lazım.wersiyon pek önemli dgil aslında olmazsa sen hard format at ekolayzr ayarlarını kontrol edip bi bak buda olmadı wersiyonu yenile buda olmazsa arkadasın dedigi gibi ses entegresinde sorun war demektir servise yolla umarım yadımcı olmuşumdur
toprakumit
Üye
önce 3 d ses efektlerini açıp ekoleyzırı ayarla yine olmadı ise format çözüm olabilir. Diğer şekilde arkadaşlarında dediği gibi sound entegresinde kısadevre oluşmuş olabilir
schumici
Üye
aynen bi çok sebebi olabilir. ama ilk olarak ses ayarlarıyla uğraş. eğer olmazsa format at o da olmadı
direk servis
bayram15
Üye
Konu Sahibi
abi ben o kadar anlamıyorum açıkçası telime müzik yüklüorum nokia 3310 gibi ses çıkartıyor bu olağan mı benim arkadaşımın da var aynısı mübarek bir çaldımı ortalığı gümbürdetiyor bu dediğin versiyondan falan anlamıyorum açıkçası
eren6523
Üye
benimde aynı şekilde ses çok az çıkıyor geçen media markt'a gittim orda bir tane N73 e baktım ortalığı inletiyor versiyonuna baktım 4.02..... küsürdü bnmki ise 4.0812.4.2.1 ama sesim çok az çıkıyor.format filan atmadım telefona hiç müzik ayarlarına'da bakyıorum devamlı ekolayzır vs. ama yinede ses artmıyor.bana yardım edebilcek olan varmı ?