Arkadaşlar Online oyun ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eferibar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Online oyun ne dersiniz?
Arkadaşlar bu online oyun süper.. ama tek kötü yanı bağımlılık yapar aman dikkat :D
Travian denen oyun savaş strateji oyunudur. Herkes bu oyundan zevk alacak yada becerecek diye bişi yok ama yinede bi bakın derim. En altta linki verdim ordan girip kayıt yaptırıyosunuz. İyi günler
Travianda üç değişik halk vardır: Romalılar, Galyalılar ve Cermenler. Her halkın kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Halkların ordularıda birbirinden farklıdır.Bu yüzden oyuna başlamadan önce kendi stratejinize uygun bir halk secmelisiniz.

efecanefe43

Üye
sende başlama şerefsizler töbe töbe 2 gün saldırı yok normal 3cü gün millet hep saldırı yapıo hiç tavsiye etmem

ismail099

Üye
ya bu sonsavaş oyunu hakkında biraz konuşabilirmiyiz?Ya tlf numarası istiyor bu ne demek oluyor ya!?

Blck_cobra

Blck_cobra

Üye
sende başlama şerefsizler töbe töbe 2 gün saldırı yok normal 3cü gün millet hep saldırı yapıo hiç tavsiye etmem

arkadaşa katılmıyorum en az bir hafta saldırmıyorlar ondan sonra zaten sen gelişmiş oluyorsun_hemen kahraman kışlası birde kışla gemen kahraman yap defansını flle ondan sonra kimse saldırmıyo_kahramanının atağını fll yaparak başka köylerdeki askerleride yok edebiliyorsun__ben denedim__

olivyaperez

Üye
ben satıyorum server 2 de askerler bol
nufüs 3400+ birliği ilk 10 da ne dersiniz 7 köylü
[email protected]
saldırı almayan

efeserrr

efeserrr

Üye
sdadsasaddsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt