ETOX ertex türk otomotiv

Sponsorlu Bağlantılar

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
ETOX ertex türk otomotiv
ETOX

Araç vip minübüs tasarımcısı olan ertex tarafından tasarlanmıştır.

E harfi ertex
T harfi Türk
O harfi otomobil sanayimizi temsil etmekdetir
X harfi de ertex i simgelemekde ve tüm dünya da satış planlandığı için böyle bir isim uygun görülmüştür...

teknik özellikler

125hp dizel motorlu seçenek
araç rengi turuncu,siyah,beyaz,kırmızı
özel el işçiliği ile hazırlanmış koltuklar
alüminyum alaşım çelik jant
radyo cd çalar
sis lambası
nikelaj kapı kolları
çift çıkışlı krom kaplama egzoz
çift hava hastığı
klima

125 hp motor 100km de şehiriçi 5.7 şehir dışı 4.1 lt yakıt harcıyor..

aracın yukarıdaki donımlara sahip olan model satış fiyatı
85.000 ytl

istenildiği taktirde navigasyon vcd-dvd sunroof,spoyler eklenebilir tabiki fiyat değişiyor...
aracın 225 ve 300 hp motorları için çalışmanın devam ettiği söyleniyor...

araç henüz seri üretmime geçemedi....umarım geçer fiyatı uygun hale gelir....

Quattro

Quattro

Üye
Bence dizel olması spor araba için handikap ve fiyatıda bence yüksek yani 85000 ytl arabaya verecek olsam düşünmem bu aracı...

schumici

schumici

Üye
ya türk otomotivinin elinden tutup mutlaka desteklenmesi gerek. ama tutupta bu üçteki bi arabaya 85bin verene kadar insan neler alır. bence fiyat konusunu düşünmeleri lazım ki türk araçları olsun piyasada

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
araç seri nüretime geçerse biraz daha uygun fiyat ile satılabilir diye düşünüyorum ama 1 seneyi geçti belkide seri üretime henüz geçilemedi..

siberson

siberson

Üye
bence 85 spor bir araba için iyi fiyat ama arabanın kasada tip yok kıvrımları öyle iyi araba havası vermiyor bence yapımcıları bu çıkarackları 225 ve 300 hp motorlu araçlarda yeni bir kasa modeli uygulasalar arabaya daha iyi yakışır bu arada büyük paralar dönen bu sektöre biz de bir ayağımızı atmış olduk :heyo:

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
yuuhh bu fiyat ne be abi yazık bu arabayı alsa alsa öyle gösteris meraklısı bırı alır oda yenı cıktı kımsede yok dıye namram guzel dıosun kardesde 125 hp arabaya o kadar para verılmez motor gucu arttıgı zmn fıyat farkı ortaya cıkıo 300 hp arabayı almıosn 85'e

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
arkadaşlara katılıyorum bu fiyat bu arabaya:nono:

parson53

parson53

Üye
valla ben üretsem o arabayı türk milleti türk arabası binsin diye uygun fiyattan verirdim yanlışsam söyleyinn

fenerbahce1

Üye
d600 yüzün füyatı

karides

Üye
valla ben üretsem o arabayı türk milleti türk arabası binsin diye uygun fiyattan verirdim yanlışsam söyleyinn

Halkçı olmak, halkçı davranmak lazım bence de kardeşim. O kadar güzel bir konuya değindin ki, duyarlı olmak çok önemli artık günümüzde. Bu ülke, bu otomobil üreticisinin zihniyetine sahip insanlar nedeniyle kaybediyor arkadaşlar.Gidenler bilir, Bodrum'un cevre ilçeleri de dahil olmak üzere hemen her tarafında kotra imalatı vardır. Birileri bu kotralardan milyarlar kazanırken, aynı mahalle de yaşayan birileri de Banka kredisini ödeyemediği için herşeyini kaybediyor, haciz yiyor, intihar ediyor v.s.v.s. Anlayacağınız, o kotra imalatçısının daha kendi mahallesine hayrı yokken, ülke ekonomosinin neyine katkı sağladığını siz bi düşünün. Hatırlarsınız Şahin-Doğan-Kartal üçlemesinin bu ülke toprakları üzerinde nasıl fırtına gibi estiğini. Ben "herkes şahin'e binsin" demiyorum ; aksine herkesin mercedes ayarında yerli otomobillere bindiği günleri hayal ediyorum. Ama bunun için,özellikle ülkemin sanayicisinin kendi halkını düşünebilmesi önemli. İtalyaya bakın, adamlar FIAT, ALFA ROMEO gibi halkçı markaları sırasıyla 1899,1910 yıllarında kurmuş ve çok daha sonra FERRARI gibi spor modeller halk doyuruluduktan sonra ortaya çıkmıştır. Olağan gelişme de bu olmalıdır.

Sonuç olarak daha doğru dürüst halkçı bir otomobil üreticisi dahi yokken spor araba üreten; doğru dürüst tershanesi yokken kotra üretilen bir başka ülke daha yoktur bu Dünya üzerinde.

Bu acıkça, sermayenin çoktan halktan kopmuş olduğunun göstergesidir ve ben sadece kızmıyor, yazıklar olsun diyorum.:vur

Takipçi Satın Al

Üst Alt