Çok sevdiğim yengemin çok acı vefatı:(:(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Çok sevdiğim yengemin çok acı vefatı:(:(:(
çok sevdiğim maxi kardeşlerim. bir kaç gün evvel çok sevdiğim yengem dayımın eşi Buket Koska'yı kanser illeti yüzünden kaybettik:( acımız büyük rabbim sizleri korusun sevdiklerinizin acısını göstermesin inşallah. hepimizin bi sırası var ama naparsınız dayanılmıyo işte:( siz maxicepli kardeşlerimle bu acı olayı paylaşarak burda olmayı hiç istemezdim:( sizlerden ricam bir fatihanızı bir duanızı eksik etmeyin inşallah. Siz kardeşlerimin desteğini şimdiden içimde hissediyorum. Acımı paylaşan hepinizden tüm maxicep'ten ALLAH sonsuz razı olsun inşallah. çok çok sağolun kardeşlerim...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok Çok üzücü bir durum...Allah rahmet eğlesin..Nur içinde yatsın..Allah yakınlarına ve sana sabır versin inşallah..:oke:

saygıLar

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;969458' Alıntı:
Çok Çok üzücü bir durum...Allah rahmet eğlesin..Nur içinde yatsın..Allah yakınlarına ve sana sabır versin inşallah..

saygıLar

ALLAH razı olsun kardeşim sende sağol inşallah...

DefectoR

Üye
Kardeşim başınız sağolsun, bilirm kanserin ne denli kötü olduğunu bende bi yakını kaybettim o şekilde... Allah rahmet eylesin

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim başınız sağolsun, bilirm kanserin ne denli kötü olduğunu bende bi yakını kaybettim o şekilde... Allah rahmet eylesin

ALLAH razı olsun kardeşim. çok doğrusun çok kötü bi illet. aman hepimiz nolur olabildiğince hep doktora kontrol olalım. bana bişey olmaz demeyelim onu sadece ALLAH bilir. tekrar tekrar sağol kardeşim...

CEREN

CEREN

Üye
tüylerim ürperdi çok üzüçü acını yürekten paylaşıyorum başınız sağolsun gerckten çok zor bi durum ölüm hiç bişeye benzemez Allah sabırlar versin ve geride kalanlara sağlık sıhhat versin
bende çok sevdiğim amcamı kanserden kaybetmiştim mekanları cennet olsun
:(:(

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
tüylerim ürperdi çok üzüçü acını yürekten paylaşıyorum başınız sağolsun gerckten çok zor bi durum ölüm hiç bişeye benzemez Allah sabırlar versin ve geride kalanlara sağlık sıhhat versin
bende çok sevdiğim amcamı kanserden kaybetmiştim mekanları cennet olsun
:(:(

ALLAH razı olsun çok çok sağolun. hakkatten ölüm hiç bişeye benzemiyo. herşeyin dönüşü var ama ölümün asla. ALLAH hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin inşallah. çok çok sağolun...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Başınız sagolsun kardes yakınlarına Allah Sabır versin

omayra

Üye
Başın sağolsun kardeşim. Ölüm hepimizin başında ama acıtıyor canımızı yine de. Bu dünyada çekilen hastalıklar günahlara kefaretmiş. Yengenin mekanı cennet olsun. Acını paylaşıyorum.

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Başınız sagolsun kardes yakınlarına Allah Sabır versin

--------------- Ekleme ---------------

Başın sağolsun kardeşim. Ölüm hepimizin başında ama acıtıyor canımızı yine de. Bu dünyada çekilen hastalıklar günahlara kefaretmiş. Yengenin mekanı cennet olsun. Acını paylaşıyorum.

çok çok sağolun kardeşlerim ALLAH hepinizden sonsuz razı olsun rabbim sizlere hayırlı uzun ömürler versin inşallah sağolun kardeşlerim...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
başınız sağolsun...Allah kalanlara sağlıklı ve uzun ömürler versin...sevenlerine sabırlar versin...çok üzüldümm gerçekten..kaç yaşındaydı ??

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
başınız sağolsun...Allah kalanlara sağlıklı ve uzun ömürler versin...sevenlerine sabırlar versin...çok üzüldümm gerçekten..kaç yaşındaydı ??

ALLAH razı olsun rabbim sizlere hayırlı ve bol ömürler versin inşallah. yaşı 43'tü ayrılışı çok zamansız oldu ama takdir-i ilahi işte elden bişey gelmiyo:( tekrar tekrar çok sağolun...

leiche

leiche

Emekli Yönetici
başınız sağolsun kardeşim :(
çok üzüldüm her ölüm haberi bana acı veriyor :(

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Başınız sağolsun.Allah sizlere sabırlar versin.

xkadir61

xkadir61

Üye
kardeşim; başınız sağolsun. allah kalanlara uzun ömürler versin.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
Başınız sagolsun kardes yakınlarına ve sana Allah Sabır versin

mservank

mservank

Üye
Başın sağolsun.Allah sabır versin tüm sevenlerine.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
başınız sağolsun kardeşim :(
çok üzüldüm her ölüm haberi bana acı veriyor :(

Başınız sağolsun.Allah sizlere sabırlar versin.

kardeşim; başınız sağolsun. allah kalanlara uzun ömürler versin.

Başın sağolsun.Allah sabır versin tüm sevenlerine.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.

Başınız sagolsun kardes yakınlarına ve sana Allah Sabır versin

ALLAH hepinizden sonsuz razı olsun rabbim böyle acıları sizlere erken zamanda göstermesin hayırlı uzun ömürler nasip etsin sizlere inşallah kardeşlerim. çok çok sağolun varolun...

manyak!

manyak!

Üye
başın saoğlsun Rabbim mekanını cennet eyler inş :(

Anıl Umut

Emekli Yönetici
başın sağolsun .allah mekanını cennet etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt