w810i mi k790i mi?

Sponsorlu Bağlantılar

w810i mi k790i mi?

• w810i

Kullanılan: 6 75.0%
  • k790i

Kullanılan: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umt1905

umt1905

Üye
    Konu Sahibi
w810i mi k790i mi?
arkadaşlar k790i mi alayım w810i mi şimdiden teşekkürler:)

forever35

Üye
ikisinide kullandım bence biras daha kaba gözüksede kesinlikle k790 i derim

umt1905

umt1905

Üye
    Konu Sahibi
neden k790i dersin?ne farkı var w810i ile k790inin?

luthor

Üye
K790i yi tek geçerim.

efeeee

efeeee

Üye
ben W810i kullanıyorum arasındaki tek fark kamerası k790i nin kamerası 3.2 megapiksel w810i ninki 2 megapiksel ama tabiki w810i de sonuçta bi walkman...

umt1905

umt1905

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kararımı verdim w810i aldım bilgileriniz için teşekkürler:)

yusufucan

yusufucan

Üye
Hiçbirini Alma Derim Sonra Pişman Olursun İşletim Sistemi Yok Program Kurma Yok BozuLduğunda Format Yok Ona Göre Kendin karar Ver ;))

arifcetiner

Üye
Arkadaşım sen sanki başta kararını vermiş gibi duruyorsun? Yada yanılıyorum. W810i ve K790 i arasında En belirgin Fark birinin Walkman serisi olması. Diğerlerine geçicek olursak. Ekran Çözünürlüğü K790i de 240*320. Ve Kamera K790i de 3.2 MP CyberShoot. M2 Desteğide var. Tabi biraz kapa K790i ama sağlam telefondur. Kararını vermişsin. Mesajım diğer arkadaşları bilgilendirmek içindir.

@yusufucan
Sanırım Nokia Symbian Serilerinden birini kullanıyorsun fakat. Her telefonun kendisine göre bir artısı ve eksisi mevcut. Bozulma durumlarınıda eleştirmen doğru değil.

umt1905

umt1905

Üye
    Konu Sahibi
ben başta kararımı vermemiştim

boyfriend023

Üye
Hiçbirini Alma Derim Sonra Pişman Olursun İşletim Sistemi Yok Program Kurma Yok BozuLduğunda Format Yok Ona Göre Kendin karar Ver ;))

nasi yok var var.. bu telefonlarıda ilk aldığın gibi sıfır hale getirebilirsin. sesini yükseltebilir programda yükleyebilirsin.. üstelik Sonyericsson nokia ya sesde açık ara fark atıyor.. kulaklıkta süper bi sesi var..

anon55

anon55

Üye

Lütfen Sony Ericsson Kullanmadan Yorum Yapma Sony Ericsson Kısmına Gelip :bann:

--------------- Ekleme ---------------

Hemde sen nokia da windows mobile işletim sistemli telefon göster bakim bulursanda hepsi fakedir
Sony deki İşletim Sistemi Seçenekleri
Windows Mobile İşletim Sistemi Xperia X1,X2 ve Android Os Xperia X10,Aino vb.. Seçenekleri Var
Sony Ericsson da Simbian Zaten Simbianı En iyi Şekilde Kullanan O Olmuştur Çünkü Menü Geçişleri Falan Hızlı Tabi Bu İşlemciden Kaynaklanıyo Nokiada Bu Kadar İyi İşlemcili Telefon yok onu Geçtim Java İşletim Sistemlileri Bile O Kadar Hızlı Değil Sonrada Gel İşletim Sistemi yok de P Serisine Bak görürsün symbianı Sen Durmadan Virüs Giren Nokia yı Kullanmaya Devam et Bakalım Artık Bluetoothtan Herkese Virüs Yollar Senin telefon

--------------- Ekleme ---------------

Çünkü Başıma Gelmişti Böyle bi Olay :oke:

ouzqanaq31

Üye
k790 al w810 moding desteği bitti bitecek k790 devam ediyor hem w810 db 2010 iken k790 db 2020 daha üst bir platformu va rartı ekranı daha büyük 3.2 mp kamera artı kamera koruyucu

techno_base

Üye
arkadaşlar hiç bir bilgisi olmayan kişiler şöyle boş şeyler yazmasın araştırsın ve öyle konuşsun lütfen
'Hiçbirini Alma Derim Sonra Pişman Olursun İşletim Sistemi Yok Program Kurma Yok BozuLduğunda Format Yok Ona Göre Kendin karar Ver ;))'

ouzqan

ouzqan

Üye
format atma yok mu git yazılım at bakalım formatın alası olur tel. en azından java işletim sistemi var simbiam gibi kasma yapmaz virüs girmez.sen bildiğinden daha fazla bilgim olduğunu bilip öyle konuşurum . :oke:

fenerlix73

fenerlix73

Üye
bende sym kullanıcısıym ama bi dönem w810i kullandım sony ericssona laf söyletmem bütün markalar bi yana sony ericsson biyana kullanmayan kesinlikle anlayamaz s.e. cileri... bence bi insanın en az 1 gününü s.e yle geçirmesi lazım eğer hiç se kullanmadım diyen varsa bilsin ki çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook şey kaçırıyoo....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt