5610 Music Express yardım

Sponsorlu Bağlantılar

zaufox

zaufox

Üye
    Konu Sahibi
5610 Music Express yardım
arkadaslar ben bu telefonu aldım fakat bazı sorularım var yardımcı olursanız sevınırım.

1.) bu telefon S60mı yoksa s40 mı

2.)bu telefona gore oyun program tema varmı varsa nasıl yuklıcem

3.)sımdıden tesekkur ederım:)

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
3- hayırlı olsun :)

zaufox

zaufox

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederım arkadaslar son bi soru daha eskı telefonlar gıbı mesaj olarak gonderdıgımızde oyun ve programları yukleyebılıyormuyuz yoksa data kablosuylamı yukleme yazpcaz eger oyleyse hangı dosyanın ıcıne atacagım oyunu

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
tesekkur ederım arkadaslar son bi soru daha eskı telefonlar gıbı mesaj olarak gonderdıgımızde oyun ve programları yukleyebılıyormuyuz yoksa data kablosuylamı yukleme yazpcaz eger oyleyse hangı dosyanın ıcıne atacagım oyunu

Tabiki bluetooth ile aktarım yaparak mesajlara gelen uygulamaları yükleyebilirsiniz. Data kablosu olacak diye bir kaide yok. :oke:

zaufox

zaufox

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler hemen denıyorum :)

thecarbon

Üye
slm ıllet ya bene 5310 express music varda bu telefonu aldığımda içinde menulerde temalr die bır kısım yoktu ve aradım bı turlu bulamadım bana yardımcıolurmusunuz yoksa bu telefon tema desteklemıyormu acilll yardımlarınızı bekliyorum lutfen maxicep ailesi yardım:S:S:S:S

ftm_merve

Üye
arkadaşlar bende nokia 5610 express music var irandan alındı ama benimki kırmızı yada mavi değil ..pembe.. nasıl türkçeleştirmem gerektiğini söyleyebilirseniz sevinirim..

ali0671

Üye
abicim o telefona yazılım atılması lazım

--------------- Ekleme ---------------

ya bu 5610 oyunlarını nasıl yükleyip nasıl çalıştırıyoruz

ouzdoan

Üye
abi hafıza kartına atın destekleyeni oradan oynayın en basiti istersen uygulamalardan girecen hafiiza kartına oradan taşıcan
abi sende pc suitden Türkçeleştir teli ama son yazaılımı yükleme bağlantıyı usb kablosu ile sağla cd yoksa nokia.comdan indirebilirsiniz kolay gele.
Nba pro basketball oyununu 5610 için bulan varsa yardım

Takipçi Satın Al

Üst Alt