Ibretlik resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAFKAS KARTALI

Üye
    Konu Sahibi
Ibretlik resimler

Bu Resim ufaltılmıştır. Buraya tıklayarak orjinal boyutuna çevirebilirsiniz. Orjinal Resim 840x605 Boyutundadır ve 169KB dir.

Bu Resim ufaltılmıştır. Buraya tıklayarak orjinal boyutuna çevirebilirsiniz. Orjinal Resim 1268x691 Boyutundadır ve 193KB dir.

iremm

iremm

Üye
hepsini daha önce görmüştüm tekrar hatırlamam ii oldu paylaşım için teşekkürler ztn evrene baktığımızda bu işleyiş programlama evrenin düzeni bize başlı başına bir ders bir sorumluluk yükler illaki böyle resimlerede gerek yoktur ;)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Konu İçin TeşekkürLer Arkadaşım.. YaLnız "GizemLi Ağaç" ve "İnekte Dünya Haritası" ResimLerinin Sahte oLduğunu SöyLemem de Bi Sakınca Yoktur Umarım.. Ayrıca " Kan AğLayan Ağaç " Resmi Çok iLginç Gerçek mi Acaba ..???

corlulu

corlulu

Üye
Gerçekten ilginç teşekkürler

tolgalatas

tolgalatas

Üye
çok değişikler

black_angel2123

black_angel2123

Üye
çok tuhaf

mservank

mservank

Üye
Konu İçin TeşekkürLer Arkadaşım.. YaLnız "GizemLi Ağaç" ve "İnekte Dünya Haritası" ResimLerinin Sahte oLduğunu SöyLemem de Bi Sakınca Yoktur Umarım.. Ayrıca " Kan AğLayan Ağaç " Resmi Çok iLginç Gerçek mi Acaba ..???

onlar sahte belli ama kan ağlayan ağaç doğru bildiğim kadarıyla

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Oldukça ilginç. Paylaşım için sağolasın :good:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
şükürler olsun ki müslüman olarak doğdum şükürler olsun ki müslüman bi ailem var şükürler olsun ki Allah a bütün kalbimle inanıyorum şükürler olsun ki Hz. Muhammed Mustafa gibi bi nur'un ümmetinden biriyim....inşallah son nefesimi verirken de ağzımdan kelime-i şehadet dökülsün....

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ibretlik resim hepside

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt