emin olabilirsin... Ama sen bana inanmazsınki :cry:
iremm Üye toprakumit' Alıntı: emin olabilirsin... Ama sen bana inanmazsınki Genişletmek için tıkla ... sen çok ağladın yaw gereken kişilere duyurulur!
toprakumit' Alıntı: emin olabilirsin... Ama sen bana inanmazsınki Genişletmek için tıkla ... sen çok ağladın yaw gereken kişilere duyurulur!
CEREN Üye Konu Sahibi toprakumit' Alıntı: İşte ağlatanın hoşuna gidiyo demekki Genişletmek için tıkla ... eminim gitmiyordur çok haklısın sende canısı(irem)
toprakumit' Alıntı: İşte ağlatanın hoşuna gidiyo demekki Genişletmek için tıkla ... eminim gitmiyordur çok haklısın sende canısı(irem)
iremm Üye ben bilmem belliki ağlatanı () çok kızdırmışsın daha doğrusu üzmüşsün bak arkasında ben varım çabuk hallet barışmaya ikna et
ben bilmem belliki ağlatanı () çok kızdırmışsın daha doğrusu üzmüşsün bak arkasında ben varım çabuk hallet barışmaya ikna et
iremm Üye demekki o kdr affedilmesi zor bişi yapmışsın ama yinede pişman olmuşsun işte ve özür diliyorsun bnce ağlatan () affetsin artık affetmek erdemliktir
demekki o kdr affedilmesi zor bişi yapmışsın ama yinede pişman olmuşsun işte ve özür diliyorsun bnce ağlatan () affetsin artık affetmek erdemliktir
iremm Üye canturgay' Alıntı: elimde acaip belgeler var... Genişletmek için tıkla ... biz burda bariştırmaya çalışıyoruz yaptığına bak neyse ben kaçtım turgay sana emanet ben gelene kdr hallet şu işi sana güveniyorum
canturgay' Alıntı: elimde acaip belgeler var... Genişletmek için tıkla ... biz burda bariştırmaya çalışıyoruz yaptığına bak neyse ben kaçtım turgay sana emanet ben gelene kdr hallet şu işi sana güveniyorum
CEREN Üye Konu Sahibi canturgay' Alıntı: elimde acaip belgeler var... Genişletmek için tıkla ... neymiş bakem o belgeler hemen ortaya dök geliyor
canturgay' Alıntı: elimde acaip belgeler var... Genişletmek için tıkla ... neymiş bakem o belgeler hemen ortaya dök geliyor
canturgay Üye canturgay' Alıntı: yaww taraflardan biri burada yok galiba... hakkaten yaa diğer taraf kimm... Genişletmek için tıkla ... ama ben sorumun cevabını alamadım kii...
canturgay' Alıntı: yaww taraflardan biri burada yok galiba... hakkaten yaa diğer taraf kimm... Genişletmek için tıkla ... ama ben sorumun cevabını alamadım kii...
CEREN Üye Konu Sahibi diğer tarafı boşver sen belgeleri konuştur --------------- Ekleme --------------- toprakumit' Alıntı: 2 gündür uğraşıyorum... Banamısın demiyor... Yavaş yavaş tükenmeye başladım Genişletmek için tıkla ... 2 günde tükeniyorsan vay halıne
diğer tarafı boşver sen belgeleri konuştur --------------- Ekleme --------------- toprakumit' Alıntı: 2 gündür uğraşıyorum... Banamısın demiyor... Yavaş yavaş tükenmeye başladım Genişletmek için tıkla ... 2 günde tükeniyorsan vay halıne