Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emulatör ve Emulatör Oyunları (Yardım)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan
Üye
Konu Sahibi
Emulatör ve Emulatör Oyunları (Yardım)
ArkadaşLar Ben Bu EmuLatörLerden Birşey AnLamadım.. Yüklüyorum Telefona Ama Bir Türlü Açamıyorum OyunLarı.. Acaba YükLerken YanLış Bişey Mi Yapıyorum? Lütfen Yardım ÖzeLLikLe " SEGA " OyunLarı İçin..
Ozan
Admin
Emülatör uygulamalarının sayfasında, oyunlarının nasıl yükleneceği belirtilir o tarife uygun hareket ettiginizden emin olun. Genelde oyunlar belirli bir dizine atılır ve emülatör uygulamadan o dizindeki oyun seçilerek baslatılır.
Emülatör uygulamalarının sayfasında, oyunlarının nasıl yükleneceği belirtilir o tarife uygun hareket ettiginizden emin olun. Genelde oyunlar belirli bir dizine atılır ve emülatör uygulamadan o dizindeki oyun seçilerek baslatılır.
Yapıyorum Dediğin Gibi Negative Ama oLmuyor.. Bir de Bu EmuLatörün Sega,Nintendo veya GameBoy oLduğunu nasıL ayırt Edeceğiz..? Yardımın İçin SağoL Ya Bi Sen Duydun ÇığLığımı..