Çingene çocukları fişlenecek (insanlık ayıbı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Çingene çocukları fişlenecek (insanlık ayıbı)

İtalya'da Başbakan Silvio Berlusconi, aşırı sağcı Kuzey Birliği ile koalisyon yapıp iktidara geldiğinden beri, “neo-faşizm” rüzgarı esiyor.

Önce göçmen karşıtı politikalara imza atıldı. Daha sonra, suç işleyen yabancıların sınırdışı edilmeleri gündeme geldi. Ancak önceki gün sunulan bir tasarı, bardağı taşıran son damla oldu. İçişleri Bakanlığı, hırsızlık ve dilenciliği önlemek için ülkedeki tüm çingelerin parmak izini alacağını açıkladı. Tasarı, büyük tartışma yarattı. 1930'larda faşist Mussolini yönetiminden çok çeken ülkede 160 bin çingene bulunuyor. Bunların yarısı çocuk. Çocuklar da fişleme kapsamında tutulacak. Karar, UNICEF tarafından “endişe verici” diye karşılandı.

femmto

femmto

Üye
Filistin,Irak,Lübnan vs... yerlerde hergün yüzlerce müslüman çoluk çocuk,anne baba...vs öldürülüyor bişey yapan yok. Çingenelerin fişlenmesi orta doğudaki bu olayların yanında biraz hafif kalmaz mı?? !!

omayra

Üye
Fişlenme olayının sonu karanlık ve UNİCEF tesbitine katılıyorum, endişe verici :(

tanso

tanso

Üye
no racism

elmyra

Üye
Filistin,Irak,Lübnan vs... yerlerde hergün yüzlerce müslüman çoluk çocuk,anne baba...vs öldürülüyor bişey yapan yok. Çingenelerin fişlenmesi orta doğudaki bu olayların yanında biraz hafif kalmaz mı?? !!

kesinlikle katılıyorum
sanki hersey bittii bir avrupa bütün ayıplarını kapattı bir tek fişlemedikleri kaldı

Atakan

Atakan

Üye
ben bu kararı doğru buluyorum lütfen kızmayın vercek cevabım var

toprakumit

toprakumit

Üye
Şu gözlerdeki masumiyete bakarmısınız...
Bu nun adı sadece dengesizliktir...

iremm

iremm

Üye

çok haklısın
"Karar, UNICEF tarafından “endişe verici” diye karşılandı." peki o insanlara yapılanları nsl açıklarsınız ordaki canice katliamları Filistin, Irak, Lübnandaki gerçi swizin gündeminizdeki konular yanında brz ağıra kaçar ama...

c3r3n

c3r3n

Üye
insanlık ayıbı..dünyanın git gide çivisi çıkıyor

dreamnoble

dreamnoble

Üye

Hayır hiç de hafif kalmaz.Her ikiside insanlık ayıbı birilerinin dur demesi gerekiyor.Ama kimse yüreği ile çıkıp bunu yapamıyor.OLan masum insanlara oluyor her seferinde..:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...