Yardımınıza İhtiyacım Var !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLuEP@nThEr

BLuEP@nThEr

Üye
    Konu Sahibi
Yardımınıza İhtiyacım Var !
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu site sayesinde baya bişeyler öğrendim. Ama şuan aklımı kurcalayan bir sorun var. Yeni Samsung-U600 telefon aldım. Hani bu köprülü camili tema varya işte o bende çıkmıyor, onun yerine yeşillik şebekede çekiyor. Bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa kafayı yiyeceğim.

--------------- Ekleme ---------------

Bana yardım edecek birileri yok mu acaba ?? :)

TombulMimar

Üye
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu site sayesinde baya bişeyler öğrendim. Ama şuan aklımı kurcalayan bir sorun var. Yeni Samsung-U600 telefon aldım. Hani bu köprülü camili tema varya işte o bende çıkmıyor, onun yerine yeşillik şebekede çekiyor. Bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa kafayı yiyeceğim.

--------------- Ekleme ---------------

Bana yardım edecek birileri yok mu acaba ?? :)

Dostum tüm marka ve modellerde çıkış serilerileri vardır bundan dolayı o tema sende olmaya bilir illa o temayı istiyorum diyorsan o temadan ola bi cihaza bak *#0000# den cihazın versiyonuna bak telefon tamir yapan bir arkadaşa git ve o yazılımın aynısından yükletirsen o tema sendede olmuş olur. Ama unutma hafıza kartın ve sim kartın harif cihazın içindeki tüm bilgilerin gider.

BLuEP@nThEr

BLuEP@nThEr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yardımın için sağol. Peki bu yazılımı ben atamazmıyım. Bi de *#0000# yazıyorum fakat yapılamadı diyor.

dipower

dipower

Üye
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwdasdhadafhansjh saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt