şuna bi bakın çok şaşırtıcı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brhm32

brhm32

Üye
    Konu Sahibi
şuna bi bakın çok şaşırtıcı

ufuk023

Üye
ilginç

FerreT

FerreT

Üye
Çok ilginç..seçtiğin köpeği buluyor

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Bismillahirrahmenirrahim....:)

ufuk023

Üye
aslında biliyorum ortaokuldayken içinden bir sayı tut diye yapılıyordu. aynı mantıkla yapılıyor.

Silinen Üye 299735

Üye
ilginç

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
fena...
şaşırdım

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
ohaaa abi gercekten cok ilginc kac defa yaptım ınanmaq ıcın hepsınde cıkan sayıdakı kopegı buluo

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
3 kere denedim, birinde bulamadı. Onda da fazla bakmamıştım köpeciğin resmine.

iremm

iremm

Üye
:oha2: :ehe:ehe buldu 2 kere denedim

c3r3n

c3r3n

Üye
3 kere denedim.sadece 1 tanesinde bulabildi.şaşırtıcı..

XMEN_43

XMEN_43

Üye
şaşırtıcııı

*esra_r*

Üye
nası yani ya ?????????????

in_dream

in_dream

Üye
töbe töbee ,
mümkünsüz bişey ,

dreamboys69

dreamboys69

Üye
kesinlikle yanlış yapmaz.bulamadı diyenlere söylüyeyim kesin bulur.basit bir sistem var.her seferinde farklı köpek verir.yanlız orda işlem yaparken diyelim 17 nolu köpek sizin ama tıklamadan önce başka rakamla birdaha hesaplayın bakalım ne çıkacak?tıklamadan hesap yapın hep sonuç sizin köpek çıkıyor hep.yanınızdakide hesap yapsın aynı köpek çıkar ikinizede...işin sırrı toplayıp çıkarmakta...

brhm32

brhm32

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle yanlış yapmaz.bulamadı diyenlere söylüyeyim kesin bulur.basit bir sistem var.her seferinde farklı köpek verir.yanlız orda işlem yaparken diyelim 17 nolu köpek sizin ama tıklamadan önce başka rakamla birdaha hesaplayın bakalım ne çıkacak?tıklamadan hesap yapın hep sonuç sizin köpek çıkıyor hep.yanınızdakide hesap yapsın aynı köpek çıkar ikinizede...işin sırrı toplayıp çıkarmakta...
evet dediğin doğru çıkıyo helal olsun be:yuru

nolimetangere

nolimetangere

Üye
toplama çıkarmayı yeni öğrendiğimizde yapardık böle şeyler, renk katmışlar işe resim koyarak :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt