maxicepten ayrılmıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
sen de kendine gel aranızda tartışma oldu diye her fırsatta laf atmaya çalışma bunun ucu sana da dokunur haberin olsun
ok ok kimseye laf atmamaya çalışıyom ama bana ve diğer arkadaşlara yapılanlara göz yumanları da burdan kınım kınım kınıyorum ayrıca diablosla artık anlaşıyoruz öyle değil mi diablos???

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ok ok kimseye laf atmamaya çalışıyom ama bana ve diğer arkadaşlara yapılanlara göz yumanları da burdan kınım kınım kınıyorum ayrıca diablosla artık anlaşıyoruz öyle değil mi diablos???

Kardeşim sen önceki mesajını bir okusana senı ılgılendırmeyen mesaja karsılık veriyorsun sacma sapan post atıyorsun sonrada ahkam kesiyorsun..Hadi git işine ya sen ne dediğini bilmiyorsun. :oke:

Töbe yarrabbim yaa sayıyla mı:@
--------------- Ekleme ---------------

bakiom da bazılarına dokandı sanırım kimseyi ilgilendirmez nede olsa gereksiz-denem mesajları
ayrıca:Senin ne oldugunu anladığı için ibrahimismail nickle arkadasımız senin boş yorumlarına cvp bile yazmıyo

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;932561' Alıntı:
Kardeşim sen önceki mesajını bir okusana senı ılgılendırmeyen mesaja karsılık veriyorsun sacma sapan post atıyorsun sonrada ahkam kesiyorsun..Hadi git işine ya sen ne dediğini bilmiyorsun. :oke:

Töbe yarrabbim yaa sayıyla mı:@
--------------- Ekleme ---------------
diablos artık fazla olmaya basladın gidip gitmemem yada kalıp kalmamam seni ilgilendirmez henrybenzema1410 haklı bazılarının ne oldugu yavas yavas meydana cıkıyo:nono:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
kavga yok

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;932603' Alıntı:
Konu açıyorsan ilgilendirir;)
senin için acmadım diğer arkadaslarım için actım;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
:) sen parka git hadi:D kolay gelsin:D

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;932610' Alıntı:
:) sen parka git hadi:D kolay gelsin:D
böle saçma cevaplar ancak sana yakışır ne diyim ki

ouSahin

ouSahin

Üye
gitmek istemiyor ama gitmesi gerektiğini düşünüyor....o kadar saygılı ki giderken allahaısamarladık diyor...
arkadaşlarını düşünüyor ve belki iştemezler diyor....

engel olan birşeyler arıyor...

geldiği gibi selamla gidiyor....

aile içinde buna saygı denir ve maxi de bir aileyiz...

ibrahimcim...

canım aramızda kal seni seviyoruz küçük kardeşim

bak bir zaman önce bende böyle konu açmıştım...ve o zaman zarfından sonra kendi açtıgım konu bile bana çok saçma geldi ve halada geliyor...çnkü burda kimse kimseye git demez diyemezde..gitmek istemiyorsa bu tamamen onun gidecegi anlamına geldigine ben inanmıyorum..

burda böyle konu açmasına gerek yok çnkü kimse onun gitmesini istemez..tabi tartışıgı üyeler anlaşamadıgı üyeler haricinde...bu konular resmen sevgi sınaması kimler benim gitmemi istemiyor kim beni seviyor gibisinden düşünce ve ilgi beklentileri..

gitmek istemeyen insanda gitmedi zaten..:oke:

seli84..

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
maxicepten ayrılmıyorum yazıyo:ss

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Tartışmayın Ya Sorun Ne :)

looney

looney

Üye
gitmek diye birşey yok dostum burası sanal alemde takıldıgımız bir forum sitesi...

maxicepten ayrılıyorum sanki büyük bir şirketten vs yerden ayrılıyorsun...ya böyle konular açmayalım lütfen arkadaşlar sitede artık aktif olmuyacaksan bırakta yoklugunu biz anlıyalım...Böyle konulara lütfen arkadaşlar yorum yazmayalım gidene yol yakışır..

yorum yazmıyalım diyorsun kendin yazıyorsun bırakta giden son kez ben gidiyorum die konu acsın :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arkadaş ayrılmamaya karar verdiğine göre konu kapanmıştır.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt