maxicepten ayrılmıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Böyle bir aileden vazgeçilmez.. Buradaki arkadaşlık ve sevinç hiç bir yerde bulunmaz... Gitme bizimle kal... Fenerbahçeliyim ama Galatasaraylı avatarını her zaman görmek isterim :(:(:(

gitme dedim dimi aplacım
(ben galatasaraylıyım)

toprakumit

toprakumit

Üye
tamamda abi neden diyosun aynı yaştayız :):):) Yanındaki kim macline mi?

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
hayır ya macline değil.....
şaka yaptım abi die

toprakumit

toprakumit

Üye
Biliyorum şaka yaptığını.. Bende sana şaka yapamammı :ehe
yanındaki kim abin?erkek arkadaşın?kankan? :):):) Tabi beni ilgilendirmez ama aile olduğumuz için onuda tanıyalım :ehe

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Biliyorum şaka yaptığını.. Bende sana şaka yapamammı :ehe
yanındaki kim abin?erkek arkadaşın?kankan? :):):) Tabi beni ilgilendirmez ama aile olduğumuz için onuda tanıyalım :ehe
sevgiliimiz yok die yoldan birini çevirip resim çekildim...egolarımı tatmin etmek için......

şaka şaka....özel biri....
yakışıyor muyuz....

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
ne güzel ya mesele çözülmüş

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Gitmiyorsun I Kanki

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
gidemez o bırakır mıyız hiç

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Reklam kokan hareketler açık ve net ;)

mservank

mservank

Üye
reklam veya değil şimdiye kadar gidecem deyip gideni görmedim bakalım ilki kim olacak

ouSahin

ouSahin

Üye
gitmek diye birşey yok dostum burası sanal alemde takıldıgımız bir forum sitesi...

maxicepten ayrılıyorum sanki büyük bir şirketten vs yerden ayrılıyorsun...ya böyle konular açmayalım lütfen arkadaşlar sitede artık aktif olmuyacaksan bırakta yoklugunu biz anlıyalım...Böyle konulara lütfen arkadaşlar yorum yazmayalım gidene yol yakışır..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
gitmek diye birşey yok dostum burası sanal alemde takıldıgımız bir forum sitesi...

maxicepten ayrılıyorum sanki büyük bir şirketten vs yerden ayrılıyorsun...ya böyle konular açmayalım lütfen arkadaşlar sitede artık aktif olmuyacaksan bırakta yoklugunu biz anlıyalım...Böyle konulara lütfen arkadaşlar yorum yazmayalım gidene yol yakışır..
gitmek istemiyor ama gitmesi gerektiğini düşünüyor....o kadar saygılı ki giderken allahaısamarladık diyor...
arkadaşlarını düşünüyor ve belki iştemezler diyor....

engel olan birşeyler arıyor...

geldiği gibi selamla gidiyor....

aile içinde buna saygı denir ve maxi de bir aileyiz...

ibrahimcim...

canım aramızda kal seni seviyoruz küçük kardeşim

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Başlık

maxicepten ayrılmıyorum gercek ama

dalgamı geçiyorsun?:@

mservank

mservank

Üye
DiaBLoS™;932538' Alıntı:
Başlık

konu uzamasın diye değiştirmiş sanırım ama biraz daha değişiklik daha iyi olacak

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
DiaBLoS™;932538' Alıntı:
Başlık

bakiom da bazılarına dokandı sanırım kimseyi ilgilendirmez nede olsa gereksiz-denem mesajları
ayrıca:Senin ne oldugunu anladığı için ibrahimismail nickle arkadasımız senin boş yorumlarına cvp bile yazmıyo

mservank

mservank

Üye
bakiom da bazılarına dokandı sanırım kimseyi ilgilendirmez nede olsa gereksiz-denem mesajları
ayrıca:Senin ne oldugunu anladığı için ibrahimismail nickle arkadasımız senin boş yorumlarına cvp bile yazmıyo
sen de kendine gel aranızda tartışma oldu diye her fırsatta laf atmaya çalışma bunun ucu sana da dokunur haberin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt