Maxipuan Sistemi Durdurulmuştur ..

Sponsorlu Bağlantılar

kurt bey

kurt bey

Üye
Leiche sen değilmiydin toprakla maxipaun için yarışa giren. Bu puanları kullanmayacaktınız belki ama sırf birbirinizle çekiştiğiniz için o spam dediğiniz mesaj ve konularda ikiniz halay başını çekerken bu hesapların peşinde olan üyelerede çanak tutuyordunuz. Şimdide kaldırıldığı iyi oldu,şöle oldu böle oldu diyorsunuz. Komik:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kurtoğlu85'in eleştirisini/öngörüsünü yazdığı mesaj silinmemiş, diğer atışma mesajları silinmiştir. Karşılıklı tartışmalarınızı PM'den yapabilirsiniz.

Ayrıca, bu MaxiPuan Sistemi'ni devreye soktuğumuzdan beri arkadaşlık babında atılan mesajlar yarışma olarak algılandı. Kaldırdığımız için yine mutlu olduk. Umarım böyle düşünceler olmaz bir daha ..

ademvehavva

ademvehavva

Üye
Ademvehavva seni bir kere de sorun çıkartmazken görsem şu forumda. :)

Uyarı alırsın sebebini sorarsın, açıklamama rağmen hala anlamamakta diretirsin, 10 kere pm atarsın hepsine cevaplarını veririm. Neden yasak olduğu neden uyarı aldığın vs vs. Sonra şikayet butonu kullanmanı öneririm, sen gelip pm atarsın sayfalarca konuları.

Forumun özelliklerini kullanmanı tavsiye ederim, ama özelliklerden ziyade maxipuanı kullanıyormuşsun. Bunu gösterdiğin için teşekkürler. :oke:
ne kadar yönetici varsa bana cephe almış ayıp olmuyormu

Nazy

Nazy

Üye
kimse cephe almaz kardeşim
bütün yöneticiler zaten yeterince meşgul
o yönden kaygın olmasın yani:)

söylediklerinde haklı olabilirsin, herkes haklı
MaxiPuan sisteminin kaldırılmasında
olumlu ve olumsuz herşeyi düşündüğümüzden ve her riski göze aldığımızdan emin olabilirsin:)
ve kaldırmak daha mantıklı geldi;)
anlayışın için şimdiden teşekkürler...:)

ademvehavva

ademvehavva

Üye
zaten gereksiz yere mesaj atanlar düşünsün onu benim açtığım konulardada bunları sıkca görüyordum zaten mesela
http://www.maxicep.com/en-guncel-teknoloji-haberleri/insansiz-helikopter-uretiyoruz-2-140764.html
burada insansız helikopter üretiyoruz diye bi haber var adam başlığı bile tam okumadan direk olarak yazmış mesajını
türkiye de var mı bu kardeş :D
yok biz bunu kutuplarda üretiyoruz
Türkiye de zekileri bulmaya başlıyorLAr
sonrada bu cevabı yazmış yani ben üzülmedim altı üstü 20 kontör alacağım vardı.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Bu cephe almak değil, uyarı almanızın sebebini açıklamama rağmen yeterli midir dediğimde hayır yeterli değil diyorsunuz. Bana gelip linkler gönderiyorsunuz aynı şekildeki. Konulara bakıyorum hiçbirini tanımıyorum bile. Sanki çifte standart var gibi kinayeli davranıyorsunuz.

Şikayet edin gerekeni yapalım dememe rağmen, pm'den yazmaya devam ediyorsunuz. Bir yönetici ortalama 30 pm ile ilgileniyor günde, dolayısıyla pm kutusu şikayet kutusu değil ki sizin gönderdiğinize bakayım. Ama yine biz kötü oluyoruz.

Sonrada yöneticiler bize cephe almış...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Leiche sen değilmiydin toprakla maxipaun için yarışa giren. Bu puanları kullanmayacaktınız belki ama sırf birbirinizle çekiştiğiniz için o spam dediğiniz mesaj ve konularda ikiniz halay başını çekerken bu hesapların peşinde olan üyelerede çanak tutuyordunuz. Şimdide kaldırıldığı iyi oldu,şöle oldu böle oldu diyorsunuz. Komik:)

İş işten geçtinkten sonra bunları yazmak da komik olsa gerek Kurtoğlu. Biz yöneticilerimizi biliyoruz ve hiçbir zaman bu tür düşüncelere kapılmadık onlar için. Madem sen böyle bir şey hissettin; zamanında söyleseydin gerekli incelemeleri yapardık. Ama iş işten geçti artık, olmayan bir sistemin üzerinden hele de iş işten geçtikten sonra bu tür iddialarda bulunmak boş iş yapmaktan farksız.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ben bunu hep söylerim ve söylemeye devam edeceğim. zaten üstüne alınması gereken kişi alınır. Yarası Olan Gocunur

not: laf oraya atılmıştır dediğim gibi yarası olan zate gocunur.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
aslında tartışmaya hiç gerek yok. benim de 1000e geliyordu ama yine de üzülmedim açıkçası. en azından yazdığımız cevapların eleştiri alıp almayacağı maxipuan için yazılıyor söylentisi gibi açık tartışmalar olmayacak. ne mutlu bize ki türkiye'nin en iyi forum sitelerinden biriyiz bana göre. tabi maxipuan sistemi bizi diğer forum sitelerinden daha farklı kılıyordu. ama geri gelirse de hiç üzülmem yada sevinmem.

ademvehavva

ademvehavva

Üye
Bu cephe almak değil, uyarı almanızın sebebini açıklamama rağmen yeterli midir dediğimde hayır yeterli değil diyorsunuz. Bana gelip linkler gönderiyorsunuz aynı şekildeki. Konulara bakıyorum hiçbirini tanımıyorum bile. Sanki çifte standart var gibi kinayeli davranıyorsunuz.

Şikayet edin gerekeni yapalım dememe rağmen, pm'den yazmaya devam ediyorsunuz. Bir yönetici ortalama 30 pm ile ilgileniyor günde, dolayısıyla pm kutusu şikayet kutusu değil ki sizin gönderdiğinize bakayım. Ama yine biz kötü oluyoruz.

Sonrada yöneticiler bize cephe almış...
şikayet et butonundan şikayet ettim sonradan ama şikayet ettiklerimin hepsi cezalandırılmış ama biri hariç

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yani ayrımcılık mı var demek istiyorsunuz onu anlamadım sonuçta hiçbir yönetim ekibi dünyada 100% hatasız ve profesyonel değildir, elbet gözden kaçan durumlar olacaktır.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Arkadaslar uzun 1 haftaya yakındır foumda yoktum ve bugun geldım yorumları okudum ve cok uzuldum bazı uyeler 1000 e gelen maxipuanları ıcın uzuluyor arkadaslar bende 6200 maxipuan vardı sesimi cikarmadım 1000 2000 puan ıcın bunu yapmayın :nono:
Forum'un kalitesi düsüyor

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Arkadaslar uzun 1 haftaya yakındır foumda yoktum ve bugun geldım yorumları okudum ve cok uzuldum bazı uyeler 1000 e gelen maxipuanları ıcın uzuluyor arkadaslar bende 6200 maxipuan vardı sesimi cikarmadım 1000 2000 puan ıcın bunu yapmayın :nono:
Forum'un kalitesi düsüyor
aynen kimsi iki konu açınca kendini bu formun yöneticisi sanmaya başladı en iyi bu oldu böylede kalsın
not:yakında dev arşivimle geliyorum :huhu:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
şikayet et butonundan şikayet ettim sonradan ama şikayet ettiklerimin hepsi cezalandırılmış ama biri hariç

Şikayetlerle ben ilgilenmedim, ilgilenen arkadaşın yanlış yaptığını gördüm ve farkettiklerime uyarı puanını ekledim.

Kimse o gözden kaçan belirtirsiniz. Sanki binbaşı veya eski yönetici birini kolluyoruz gibi konuşuyorsunuz. Dediğiniz saçmalıkları yapan en yüksek kişi sizsiniz forumda gördüğüm kadarıyla. Öyle yerlerden para kazanılamayacağını anlayacak olgunlukta olduğunuzu düşünüyordum. Ama her mesajınızla hayal kırıklığına uğruyorum maalesef.

Ayrıca artık bu konudan gerçekten sıkılmaya başladım. Sınırları zorladığınızı düşünüyorum, 3 uyarı puanı aldınız diye (ki haklı yere verdik bunu asla tartışmam) bir havadır, yok şöyle yok böyle. Kendinizi site sahibi sanmaya başladınız sanırım. Biz adaletlice kural dışı bir şey gördüğümüzde gerekeni yapıyoruz.

Umarım daha ileriye gitmezsiniz. Çünkü 1 sinekti mide bulandıran, siz 10 sinek soktunuz mideye. Sorun değil yardım edecek insanlar lazım bize. Ama siz sadece sorun üretmekle meşgulsunuz maalesef...

Ekleme: Tek tek şikayetleri araştırdım sizin gönderdiğiniz.

İbrahimismail nickli üyeye uyarı verilmemiş. Sizin gönderidğiniz şikayette diyor ki, imzasında reklam yapıyor. Bakan arkadaş imzası silindi demiş. Ben şuan imzasına bakıyorum reklam yok. Belirttiğiniz tarzda bir şey varsa uyarı verilmesi gerekirdi, arkadaş yanlış işlem yapmış demek oluyor bu. Ama ben kontrol ettiğimde imzası normaldi.

ademvehavva

ademvehavva

Üye
walla bende kontrol edip yazdım onu oraya o anda vardı ayrıca ben uyarı alınca niye kendimi site sahibi sanıyım ki

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Uyarının sebebi açıklanır uyarı alan üyeye, ve olgun insan bunu anlar hatasını ve tekrarlamamaya çalışır. Keşke sizde onlar gibi davransanız.

Kusura bakmayın artık size diyeceğim bir şey yok. İsterseniz tekrar koyun ya da o saçma linkleri ekleyenleri şikayet edin. Ama asla ve asla şurada bir daha ayrımcılık lafı görmek istemiyorum.

Gayet açık ve net. O kadar sakin yazdım pm'den anlattım, ama anlamadığınıza göre böyle demek ki sert olmaz lazım.

Arkadaşım ben baktım imzasına Galatasaray resmi vardı. Ben gördüğüme inanmak durumundayım, size değil. Kanıtlarsınız olur biter. ;)

elmyra

Üye
kaç gündür su konuya birşey yazmamak için uğrasıyorum ama takıldınız ya sizde bu konuda arkadaslar maxi puna diye bişey yok unutun gitsin yaaa nedir bu takıntı anlamış değilim hgelirsiniz muhabbetinizi edersiniz paylaşımınızı yaparsınız ve cıkar gidersiniz bu kadar basit neden bu konu bu kadar uzuyorr anlamadım kiii :bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

FirstClasss

FirstClasss

Üye
imzanınızdaki grafiklerin toplam genişliği 700 pxl i geçemezmiş :) sizinki geçiyor heralde

Üst Alt