Adı: Tanrıya; Soyadı: Güveniyoruz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Amerika'nın Illinois eyaletinin Zion şehrinde yaşayan bir öğrenci servisi şoförü adını ve soyadını mahkeme kararıyla değiştirerek, "In God We Trust (Tanrıya Güveniyoruz)" yaptı. Lake County bölge mahkemesi, Steve Kreuscher's adlı Illinois sakininin başvurusunu kabul ederek, adını "In God" soyadını ise "We Trust" yapmasına izin verdi.

57 yaşındaki Kreuscher's, "zor zamanlarında Allah'ın yardımını dilemek için bu ismi aldığını" belirterek, "Yeni imzamı, amatör sanat çalışmalarımda kullanmak için can atıyorum" dedi.

(Cihan)

c3r3n

c3r3n

Üye
ne demeli ki şu durumda..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ilginç...

mservank

mservank

Üye
salakça tanrının yardımını dilemen için böyle bir şey yapman şart mı

yusufucan

yusufucan

Üye
Amerikan Dolarının üzerinde Bile yazıyor. In God We Trust Biz Tanrıya güveniyoruz...

iremm

iremm

Üye
hakikaten şöyle bir şey var ki adamlar dinlerine inançlarına karşı son derece hassas ve sahip çıkıyorlar bu ismi takmasından bahsetmiyorum her konuda öyle tabi bu durumlara onlarda inancı olmayan kesimde son derece saygılı onların inanışlarına herhangi küçük bir laf söylense kıyameti koparırlar ama nerde bizde adamlar açık açık Peygamberimize (sav) hakaret ediyor kimsenin gıkı çıkmıyor sonrada neden açlıklar bilmem neler bzibulur diye dert yanıyoruz yazık!

mservank

mservank

Üye
hakikaten şöyle bir şey var ki adamlar dinlerine inançlarına karşı son derece hassas ve sahip çıkıyorlar bu ismi takmasından bahsetmiyorum her konuda öyle tabi bu durumlara onlarda inancı olmayan kesimde son derece saygılı onların inanışlarına herhangi küçük bir laf söylense kıyameti koparırlar ama nerde bizde adamlar açık açık Peygamberimize (sav) hakaret ediyor kimsenin gıkı çıkmıyor sonrada neden açlıklar bilmem neler bzibulur diye dert yanıyoruz yazık!
evet o konuda haklısın yanlış da olsa inançları fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...