Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N93 yazılım yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
N93 yazılım yardım
arkadaşlar N93 e nasıl N95 yazılımı yüklerim elimde iki telefonda var (vazgeçtim bundan)
N93i yazılımı olurmu
n93i yazılımı yüklemek istiyorum ama product kodunu bulamadım
Ozan
Admin
Böyle birşeyin olduğunu duymadım ..
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
ya ramazan arkadaşımız da yapmış ama nasıl yapılıyor bilmiyorum
ELECTRONİC
Üye
Yok kardesım olmuo mahalesef onların işletim sıstemleri ve cpu larının hızı farklı yani kısaca n93 kaldırmaz n95 in versıonunu olmuo yani ama istersenbi dene nsu programı ile n93 ünün produzt kodunu n95 inkine gore kopyala daha sonrada software updater ile versıonu guncelle sonra bak abaklım n eoluo ben sana soyledim telefon çöker deneme ama olsun yol gostermıs olıyım kardesım sorumluluk kabul etmem
degerli43
Üye
nemesis programıyla product code sini n95inkinden girip nokia software updater pogramıyla yazılım yüklemen gerekir ama hiç iyi olmaz
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
tamam anladım yapmam bende zatan 1 hafta içinde N93 ü satıyorum
Taklitçi olma kendin ol biras kardesım bence benım verdıgım onerının aynısını degılde farklı bir cozum yolu arasan daha mantıklı olabılırıdı kardesım nsu neden gormuo olabılır beykide bağladıgın telefon usb port u tam oturmuo olabılır oke bays
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
ya telefonu bilgisayar buluyor sürücüler aranıyor felan diyor en sonda yeni donanım bulundı yüklendi ve kullanıma hazır diyor nss ye giriyorum error veriyor
pavilion
Üye
bence bu ugraştıgın çok riskli bi iş deneme derim...