Eski Istanbul Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canted

canted

Üye
    Konu Sahibi
Eski Istanbul Resimleri
İstanbul nereden nereye geldi, biz gökdelen, otoyol,metro, havalimanı diye sevinirken aslında o kadar çok şey zamanla kurban edilmiş ve yok edilmiş ki eski resimlerine baktığımız İstanbul ile günümüzün İstanbul'u arasında aslında A.B. ile Türkiye arasındaki fark net olarak ortaya çıkıyor.

Cum 12 Eyl 2003, 13:36

Kazandibi
Misafir

Cum 12 Eyl 2003, 15:37 Beyazıt Kulesi'nin en şirin özelliklerinden birisi de tabanındaki "göz" motifidir (biraz eski Mısırlıların göz motiflerine benzer):

Ne de olsa kulenin ilk yapılış amacı kenti yangınlardan korumakmış (yani bir gözlem kulesiymiş) Aslında hala da öyle...

mservank

mservank

Üye
dostum burada kendi çektiğin fotoğrafları ekleyeceksin alıntı fotoğrafları değil:)

canted

canted

Üye
    Konu Sahibi
Eskiye Dönememya Ilham Geldi Ekledim Işte Istanbuldan Sorun çıkmaz

rastbin

Üye
kensisi çekse çekse 2000 yıllarında çektiği resimleri koyabilir en fazla 1930 daki resmi nasıl çeksin sence bu mantıklımı..Çok iyi bir konu olmuş kardeş,çok güzel resimler klavyene sağlık:)

ouSahin

ouSahin

Üye
kensisi çekse çekse 2000 yıllarında çektiği resimleri koyabilir en fazla 1930 daki resmi nasıl çeksin sence bu mantıklımı..Çok iyi bir konu olmuş kardeş,çok güzel resimler klavyene sağlık:)

sence senin yorumun mantıklımı...buraya dostum kendi Çektigi Fotografları paylaşabilir..bu tip Fotografları burda degil Konu Dışı bölümünde paylaşmak zorundadır..

c3r3n

c3r3n

Üye
güzel kareler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt