psp öneriomusunuz ahali :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
psp öneriomusunuz ahali :D
millet abilerim ablalarım amcalarım teyzelerim yengelerim hepinize selamlar nedersiniz bir psp alsam mı internet film müzik oyun tam uzun yol ve şehir dışı arkadaşı sizce psp mi alayım yoksam emektar kodak fotograf makinemi torun bakması için emekli mi etsem yerine de canon a560 mı alsam :allalla::ehe

canturgay

canturgay

Üye
gitarı çalmayı öğren ondan sonra al...:D:D
ilgiyi dağıtma...

technonur

technonur

Üye
ben şahsen sırf eğlence için o kadar para verilmesini pek doğru bulmuyorum binde bir dışarı çıkacaksında 1saat ya sürecek ya sürmeyecek oyun oynayacaksın müzik dinle :)

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
ben şahsen sırf eğlence için o kadar para verilmesini pek doğru bulmuyorum binde bir dışarı çıkacaksında 1saat ya sürecek ya sürmeyecek oyun oynayacaksın müzik dinle :)
valla aslında ben daha çok interneti için alacağım okulada kablosuz var ondan tenfüs ve öğle aralarında takılmak için düşünüyorum :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
valla arkadşım bana kalırsa al eger zamanın bol ise bede var tüm serisi ps1.ps2.ps3.psp hepsinin ayrı zevki var psp yeni aldım cok daha başka wifi süper 24 saat yanımda :)

technonur

technonur

Üye
delrico

delrico

Emekli Yönetici
mp3 player al daha ii o kadar para verecegine uzun yl gidersin yine müzik dinle müzik ruhun gıdasıdır:oke:

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
mp3 player al daha ii o kadar para verecegine uzun yl gidersin yine müzik dinle müzik ruhun gıdasıdır:oke:
valla doğru diyorsunuz da benim tel de var mp3 ben asl internet ve oyun için alacağdımda :):oke:

ziyadeniz

Üye
walla dostumm birr psp kolik olarakk almanı tawsiye ederimm... kesinlikle pişman olmassınn psp oyun oynamak internete girmekk müzikk dinlemekk we en önemlisi filmm izlemekk vazgeçilmezz bişi....... hatta bi arkadaşımm satıoo elinde çokk temizz piano black slim&lite varr tawsiye ederimm ilgilenirsen msnden ulaş ona msn si [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt