Avatar ve İmzaya Bakarak Meslek Yakıştırma!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cirkinn

Üye
antonio bandreas :D

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
kim demediler yahu meslek :D 2. el telefon satıcısı :)

YsF_90

YsF_90

Üye
psikiyatr değilim ama bi psikoloğa ihtiyacım var bu aralar. depresyonda gibi bişeyim.
tahmin etmeme gerek yok galiba mesleğini söylemiş. ama aktörlük yakışırdı

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
psikiyatr değilim ama bi psikoloğa ihtiyacım var bu aralar. depresyonda gibi bişeyim.
tahmin etmeme gerek yok galiba mesleğini söylemiş. ama aktörlük yakışırdı

inşallah kendinize gelirsiniz diyelim :) aşık :):coold:

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
gs amigosu

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
bm genel sekreteri :D

*esra_r*

Üye
bişi olmaya çabalıyo hala... (öğrencidir belki Sakarya'da)

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
kendiside bişey olmak üzere artık az kalmış :) (kayseride öğrencidir belkide bitirmiştir :D )

*esra_r*

Üye
benden hiçbir şey olmaz ... mezun olmama ramak kala en zor dersten kalmayı başardım çünkü. şimdiye kadar şartlı geçtiğim bir ders olmayıp notlarım genelde BA iken hem de... :agla

üstteki kolonyacı olsun ki bana pek lazım :agla

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
takma kafana be abla herşeyde bi hayır vardır . demek çapçılar çancılarda kalıyomuş :D şaka :) . ya tek ders sınavında verirsiniz. kendinizi harap etmeyin :) bu arada bende yaz okuluna kaldım beraber ağlıyalım :agla

xkadir61

xkadir61

Üye
sarı çizmeli mehmet ağa:ehe

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
işportacı :D

*esra_r*

Üye
"çapçı" ve "çancı" ne anlamadım ama hakkaten ağlayalım eğer tek dersten geçemezsem yaz okuluna kalırım o zaman yüksek lisansa başvuramam kaybolan bi yıl demek yani ... yok ben intihar edecem:vur:vur:vur

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
"çapçı" ve "çancı" ne anlamadım ama hakkaten ağlayalım eğer tek dersten geçemezsem yaz okuluna kalırım o zaman yüksek lisansa başvuramam kaybolan bi yıl demek yani ... yok ben intihar edecem:vur:vur:vur

Allah muhafaza. :) yüksek edebiyatcı :)

xkadir61

xkadir61

Üye
amigo

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bebek uzmanı:ehe:utan

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
topçu :D

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
eee insan sarrafıyım : :P :) yokyav meraklı değilim başkan olmaya mühendis olcam inşallah :)

Üst Alt