4 yaşında sigara tiryakisi oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
4 yaşında sigara tiryakisi oldu

Bizde sigara yasağı tartışılırken çok çarpıcı bir haber Tayvan'dan geldi. İşte 4 yaşındaki tiryaki çocuğun dramı;

Tayvan'da babasının sigaralarını çalıp zamanla tiryaki olan 4 yaşındaki çocuk, bir rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alındı.

China Times gazetesinin haberine göre, Gaoxiong kentinde yaşıyan yaşayan 9 ve 4 yaşlarındaki iki erkek kardeş, babalarının ceplerinden her gün sigara çalmaya ve gizlice içmeye başladı.

İki kardeş, babalarının sigara içerken çok karizmatik göründüğünü, bu yüzden kendilerinin de içmeye başladığını ve zamanla alıştıklarını söyledi. Haberde, 4 yaşındaki çocuğun babasının cebinden sigara çalamadığı zamanlarda, ağabeyine okulda sigara bulması için yalvardığı belirtildi.

Çocukları nikotin bağımlılıklarından kurtulabilmesi için tedaviye alan doktor Xue Guangjie, anne ve babaların çocuklara kötü örnek olmaması için yanlarında sigara içmemesi gerektiğini belirtti.

ouSahin

ouSahin

Üye
ailesine alkış :@

Altun.

Altun.

Üye
ewet çocuklarının yanında sigara içipde onları özendiren babaya ne desem boş artık

FirstClasss

FirstClasss

Üye
ne yazık

hidayet

hidayet

Üye
çok üzücü bir durum yazık yazık :(

dreamnoble

dreamnoble

Üye
İşte sigara içenlerin ders çıkarması gerekir.
Ailelere gerçekten büyük sorumluluklar düşüyor.

CEREN

CEREN

Üye
İşte sigara içenlerin ders çıkarması gerekir.
Ailelere gerçekten büyük sorumluluklar düşüyor.
ewet çok haklısın insan çocuğunun yanında içmemmeli diye düşünüyorum git balkonda iç dışarda iç yazık çocuga :(

omayra

Üye
Sigara içmeyi bıraktığımız için kötü örnek olmayacağız :)

brhm32

brhm32

Üye
ewet bende böle bi çocuk grörmüştüm ama tiryaki mi bilmiyorum çocuğun dişleri sapsarıydı ve sesi çıkmıyodu yanında abiside wardı nerden buldunuz sigarayı dedik babamın cebinden aldık dediler yazık :(

tanso

tanso

Üye
o kadar duyarsız aileler varki
çocuğu sigara içiyor diye hava bile atanlar var
örnk=gözümün önünde adam 4 5 yaşındaki oğluna bira sigara
içiriyordu ALLAH herkeze hayırlı evlatlar versin

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kardeşimin 3 yaşında falan olduğu zamanlar, sigaraya çok meraklıydı. Halam gel kızım dedi sigara verdi dumandan bayağı öksürdü. O gün bugündür yok.

Halam Psikologtur. ;)

Bende özen gösteriyorum, odada kardeşim varsa içmiyorum (şuan 13 yaşında) sigarayı ona aldırmıyorum. Tabi bu benim yaptıklarımı zamanında babam yapmazdı bize o ayrı konu...

Silinen Üye 299735

Üye
Yazık günah o tayvandaki çocuğun ciğerlerine

ufuk023

Üye
ailesinin ya neyse sorumsuzluk tabi lanet olsun bu içimdeki çocuk sevgisine ya....:)

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşimin 3 yaşında falan olduğu zamanlar, sigaraya çok meraklıydı. Halam gel kızım dedi sigara verdi dumandan bayağı öksürdü. O gün bugündür yok.

Halam Psikologtur. ;)

Bende özen gösteriyorum, odada kardeşim varsa içmiyorum (şuan 13 yaşında) sigarayı ona aldırmıyorum. Tabi bu benim yaptıklarımı zamanında babam yapmazdı bize o ayrı konu...

bence aslıdan ii yapıyosun ama bende küçükken babama hep sigara alırdım ama ben sigara kullanmam aksine sigaradan tiksinirim kokusuna dayanamıyorum:nono:

hayatımda sadece 4 yaşında kullandım onu oda komşumuzun insafsızlığı oda :D

ama senin yaptığın da çok iyi bi tedbir !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...