İki Yaşında Sigara Tiryakisi -Vidyolu-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
İki Yaşında Sigara Tiryakisi -Vidyolu-

Henüz 2 yaşında olan Rizal, sigaraya 18 aylıkken başlamış. Babası Mohammed, oğluna oynaması için bir sigara verdiğini ve oğlunun da zamanla içmeye başladığını söylüyor. Annesi ise oğlunun tam bir bağımlı olduğunu ve günde 40 adet sigara içtiğini belirtiyor. Aile birkaç ...kez Ardi'yi vazgeçirmeyi denemiş fakat küçük çocuk çığlık atıp, kafasını duvarlara vurunca yine sigara vermek zorunda kalmışlar. Babası Mohammed oğlunun sigarayı bırakması konusunda artık bir çaba sarfetmiyor. Bazı yetkililer oğulları sigarayı bırakırsa aileye bir araba alacakları sözünü bile vermişler. Fakat Endonezya'lı baba 'Oğlumun sigara içmesine karışmak istemiyorum. Bana gayet sağlıklı görünüyor. Ortada bir sorun yok.' diyor. 2 yaşındaki Ardi Rizal, sadece tek bir marka sigarayı içiyor. Günde 2 paket sigaranın aileye maliyeti ise 8 TL civarında. Ardi'nin sigara içerken sergilediği rahat tavırlar ve sigarayı parmaklarıyla korkusuzca çevirmesi ise gerçekten oldukça ilginç görüntüler oluşturuyor

• Beğen
Tepkiler: Tuba

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
İlk yorum benden:'' Oğlum anan seni doğurmamış resmen fırlatmış.''

One907

One907

Üye
yazık ya:birak:

Tuba

Tuba

Üye
sigarayı içişi nasıl bir tiryaki olduğunu sergiliyor zaten...
2 yaşında 40 adet sigara bu aile çocuğa ne yaptığını bilmiyor...Gerçekten kötü ...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar ustaca içmek gerçekten çok tuhaf

Necmati

Necmati

Üye
şimdi facede seredmiştim ben paylaşcaktım benden hızlı çıktın :D sağol paylaşım için...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Kısmet Necmi,al senin olsun:)Feda..:D

futbol123

futbol123

Üye
alsınlar elinden sigarayı napıyorsa yapsın bu yaşta içilirmi :off:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
:oha2::ohannes:günde 40 tane sigara içiyomuş bu yaşta bu kadar sigara :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...