Pcsi Olan Okusun...Özellikle NOD32ciler..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Pcsi Olan Okusun...Özellikle NOD32ciler..
Arkadaşlar bi cok kişi sunu bilmiyor.
Nod32 İle 1 Antivirüs Programı DAha Yüklenirse.
Bilqisayarınız Mafiş Oluyor ßiz Söleyelim Seçim Sizin..

ycg35

ycg35

Üye
yapma bee.. bnm bilg. te bi avast bide nod32 var çok kasıo ama internette milyonlarca virüs var..

leiche

leiche

Emekli Yönetici
avastı niye yüklemişssinki
nod32 zaten avasttan fazlasını yapıyor.
madem ikitane yükleyecen 1 tane yükle oda kasper olsun tam korumalısından şöye

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
ben denedim bizzat mafiş oluyor pc sende olmay abilirs:S

naif123

Üye
arkadaslar bır bılgısayara 2 vırus programı yuklenmezz ...
ikiside birbirini zararlı program olarak algılar 2 side birbirini engeller ozmn ayvayı yersınızz!!! butun vıruslerın tadına bakar bılgısayarınız:)

polat_ketur

polat_ketur

Üye
bilgilendir din için saol

NobLe

NobLe

Üye
mafiş derken pc çöküyo mu demek istiyosun

technonur

technonur

Üye
zaten hangi akla mantığa uygun birşey ki bu 2tane antivirüs yüklemek bu resmen 4tekerli arabaya 2teker daha takmaya benzer denemek bile saçma :)

mservank

mservank

Üye
iki tane birden km yükler ki bunu :oha:

seveb

Üye
iki tane yüklerseniz bilgisayarınız kurtlar vadisine döner o onun mekanını basar o onun mekanını basar onlar çatışırken virüslerden bizzat konumlarını alırlar. Arkadaşımın dediğinede gelirsek bişey olmaz karspeky yüklerseniz özellikle kurulurken diyor şu yazılımı kaldırayımı veya sen kaldır diyor. Sen uygulamaya kaldır emri verirsin kaldırır hiçte çökme olayı olmuyor. Milletin tabiriyle bilgisayarcı olarak konuşuyorum şimdiye kadar ne gördüm nede duydum sizden duyuyorum kurduğum yada elemanlarımı kurdurtturduğum bilgisayarlarda...Yada bana gelen yazılımsal olarak arızalı bilgisayarlarda....

angelscafe

angelscafe

Üye
Şaka yapıyorsunuz galiba hani bir virüs programına bağlı öreneğin Norton Internet security i Norton Antivirüs programıyla yüklemenizde bir sakınca yokda siz nasıl 2 virüs programı yüklüyorsunuz yaw...

mupra

Üye
valla ben bi kere yüklemiştim. pc'mde kasper vardı ben bide nod32 yi yükledim. pc açılıo ama hiçbi başlangıç prosunu yüklemiodu. çok zor kurtardım pcmi

lyon_69

lyon_69

Üye
saol bilgi için arkadaşım iyi oldu öğrendiğimiz

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ben bi ara kasperle nod32 yi kullandım pek değişmedi bişey
ama eskiye göre az da olsa ağırlaştı pc

İmparatore

İmparatore

Üye
bende sadece nod32 var onlarida zaten interneten ****** indirerek yükledim simdi 6 ay antivirüs programmi indirmeme gerek yok

maxxigun

Üye
avg 9 dan iyisini tanımıyorum

okanzencir

okanzencir

Üye
arkadaslar virüs programı kulanıcaksnız yada ne kulanırsanız kulanın tum anti-virüs programlarının acıkları vardır bu kaspersky-nod32-avast-spyware doctor-panda olsun bu buyuk anti-virüslerın acıklar var ama szlere derim kı pc kend sevdnn anti-virüs programınızı kurun ve o calsırken extradan COMBOFİX calıstırın combofix pcnızde yattan ve yerlesms virlerı ortaya cıkarsın ve sızın kendı antı virüs programınzda onu yakalasn genelde kaspsky-nod32 ile calıstırılmasında rıca olunur.. cunku avast-panda veya dıyer virüs programları pcnızın system32 dosyasına yerlesık olan virüslerı sılerken yanında işletım sıstemınızın lazım olan dosyalarınıda yanında sılmesıne veya bozmasına neden olur.. ve bunun yaratıca kayıp pc cokmesıdır..NOD32 ve KASPERSKY gıbı sağlan antı vırus programları system 32 den dosya yedeklıyerek pcnıze zarar gelemesını sağlıyor..

Perfect!

Üye
kaspersyk yeter ötesi yok zaten

rapman

rapman

Üye
windows 7 kullanıyorum ve hiçbir virüs programı kullanmıyorum.kaç aydır sapasağlam bilgisayar hiç donma kasma yok.virüs programları yüzünden inanmayabilirsiniz ama bilgisayar çöktü :) daha da kurmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt