Pcsi Olan Okusun...Özellikle NOD32ciler..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olci38

Üye
arkadasım ıkı tane vırus programı yuklersenız pc dekı o ıkı vırus progamı bır bırını vırus olarak goruru ayrıca ıkı vırus programı gereksız cok ... cok cocukmu olucakkk.:D

yiğitsaraç

Üye
bence norton 360 kurun geçin

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kaspersky kullanıyorum..nod kullandım cok kasıyo :hmmm

embulshow

embulshow

Üye
pc çökmez ama iki antivirüs yüklü olduğu için çakışma olur bu da bilgisayarı kastırır:oke:

zayimoglu37

Üye
ben suan kaspersky 2011 kullaniyorum supper gelen virus duvara toslamis gibi oluyo tas gibi massallah.......

zx6r

zx6r

Üye
amaaaaaaaaaaannn çift çekirdek var birini kassa diğeri ne güne duruyor
bana zararı yokk

gobbels

gobbels

Üye
ben denedim pc kaldırmadı eset başlangıçla antispareware açmadan kapattım diğerini sildim sonra restart atıp pc'yi açtım ikisi çalışınca nete 15 dakikada giriyor site 30 saatte yükleniyor :D mousun gidişi slow motion :D biri eset biri kasper di ondan :D

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
dogru
bende mcafee varken nod32 yi kurmuştum pc açılmamıştı

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
aynı ölçü ve kalitede başka bir tarayıcı olunca gidiyor ama basit arayüzlü ufak uygulamalarda pek etki etmiyor

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
herhangi virüs programı varken nod32 yüklerseniz pc açılmaz büyük sorunlarla karşılaşırsınız ve virüs programları birbirinin açılmasını engeller virüs programları açılmayınca diğer başlangıç uygulamalarıda virüs programlarına öncelik tanıdığı için onlarda açılmaz ve pc programların hepsi açılana kadar kasar hiçbir şey yapamassınız eğer gün gelirde böyle bişey yaparsanız güvenli modda açıp silin anti virüsleri

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
evet virüs taramasını güvenli modda yapın.Biraz geç yapabilir belki ama cok daha iyi bi sonuç alırsınız.

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Teşekkürler...

Elmir584

Üye
evet bende denedim bunu pc adetda cokdu.bir reflesh yapiyodu bir saate ancak sonuc aliyodum.

irfanlive

Üye
çıkmışaın nod32 yüklemeyin diyorsunda bunu bi açıklasan da bizler de öğrensek iyi olmaz mı? öyle her önüne gelen çıkıp şunu yüklemeyin bunu yüklemeyin derse iyi valla işimiz var. Ben eset smart security 5 kullanıyorum pcyi de canavar gibi koruyor.

TheHoc

TheHoc

Üye
bazı akıllı kardeşlerimiz pc sini daha guvenlı yapmak ıcın 2 tane guvenlık programı yukluyorlar. Neden se ben buna bi türlü anlam veremiorm sadece bitane yukleyıp korunmak yerine iki tane yukleyıp pc yi çökertiyorlar veya yavaşlatıyorlar . Lutfen bilinçlenin artık 2 tane guvenlık programının kımseye faydası olmaz çok istiyorsanız bi dosyayı vırus total gibi sitelerde taratabilirsiniz....

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Allah razı olsun j-kardeş dikkat ederiz

yeauw

yeauw

Üye
antivirüs kullanmam çok lazım olursa kurar tarama yapar silerim :D ama zaten 2 taneye gerek yok :) 1 tane olsun iyi olsun tamamdır :) örn : kaspersky Norton Vb. :) bu ikisini kullanırım genelde XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt