Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pcsi Olan Okusun...Özellikle NOD32ciler..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olci38
Üye
arkadasım ıkı tane vırus programı yuklersenız pc dekı o ıkı vırus progamı bır bırını vırus olarak goruru ayrıca ıkı vırus programı gereksız cok ... cok cocukmu olucakkk.
yiğitsaraç
Üye
bence norton 360 kurun geçin
Tuba.Erva
Üye
kaspersky kullanıyorum..nod kullandım cok kasıyo
embulshow
Üye
pc çökmez ama iki antivirüs yüklü olduğu için çakışma olur bu da bilgisayarı kastırır
zayimoglu37
Üye
ben suan kaspersky 2011 kullaniyorum supper gelen virus duvara toslamis gibi oluyo tas gibi massallah.......
zx6r
Üye
amaaaaaaaaaaannn çift çekirdek var birini kassa diğeri ne güne duruyor
bana zararı yokk
gobbels
Üye
ben denedim pc kaldırmadı eset başlangıçla antispareware açmadan kapattım diğerini sildim sonra restart atıp pc'yi açtım ikisi çalışınca nete 15 dakikada giriyor site 30 saatte yükleniyor mousun gidişi slow motion biri eset biri kasper di ondan
ULTIMATE93
Üye
dogru
bende mcafee varken nod32 yi kurmuştum pc açılmamıştı
maxirabit
Üye
Teşekkürler.
Reşwan
Emekli Yönetici
aynı ölçü ve kalitede başka bir tarayıcı olunca gidiyor ama basit arayüzlü ufak uygulamalarda pek etki etmiyor
senhor_diabo
Üye
herhangi virüs programı varken nod32 yüklerseniz pc açılmaz büyük sorunlarla karşılaşırsınız ve virüs programları birbirinin açılmasını engeller virüs programları açılmayınca diğer başlangıç uygulamalarıda virüs programlarına öncelik tanıdığı için onlarda açılmaz ve pc programların hepsi açılana kadar kasar hiçbir şey yapamassınız eğer gün gelirde böyle bişey yaparsanız güvenli modda açıp silin anti virüsleri
PhyscoDevil
Üye
evet virüs taramasını güvenli modda yapın.Biraz geç yapabilir belki ama cok daha iyi bi sonuç alırsınız.
Master_sezer
Üye
Teşekkürler...
Elmir584
Üye
evet bende denedim bunu pc adetda cokdu.bir reflesh yapiyodu bir saate ancak sonuc aliyodum.
irfanlive
Üye
çıkmışaın nod32 yüklemeyin diyorsunda bunu bi açıklasan da bizler de öğrensek iyi olmaz mı? öyle her önüne gelen çıkıp şunu yüklemeyin bunu yüklemeyin derse iyi valla işimiz var. Ben eset smart security 5 kullanıyorum pcyi de canavar gibi koruyor.
TheHoc
Üye
bazı akıllı kardeşlerimiz pc sini daha guvenlı yapmak ıcın 2 tane guvenlık programı yukluyorlar. Neden se ben buna bi türlü anlam veremiorm sadece bitane yukleyıp korunmak yerine iki tane yukleyıp pc yi çökertiyorlar veya yavaşlatıyorlar . Lutfen bilinçlenin artık 2 tane guvenlık programının kımseye faydası olmaz çok istiyorsanız bi dosyayı vırus total gibi sitelerde taratabilirsiniz....
Muhammed CR7
Üye
Allah razı olsun j-kardeş dikkat ederiz
yeauw
Üye
antivirüs kullanmam çok lazım olursa kurar tarama yapar silerim ama zaten 2 taneye gerek yok 1 tane olsun iyi olsun tamamdır örn : kaspersky Norton Vb. bu ikisini kullanırım genelde XD