Maxicep'de Knight Oynuyanlar İçeri..!

Sponsorlu Bağlantılar

Böle Bir Yarışma İstermisiniz?

• Olsun..!

Kullanılan: 57 72.2%
  • Olmasın..!

Kullanılan: 22 27.8%

• Kullanılan toplam oy
    79
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicep'de Knight Oynuyanlar İçeri..!
Knight Online Oynuyanlara Şöle ßir Yarışma Düzenleyecem Admin'Lerimiz KAbul Ederse..
Ve Oylama Sonuçları isterse...
1299 Serverda Car Acacagız Katılım Sayısı 20 kişi olacak...Ve Bu Katılımda Secilecek Carlar Rogue,Warrior,Mage,str Priest Olmak Zorunda Olacak...
LwL'ler 70-75-80 gibi Belilenecek...
Vs LEr Yapılacak...
Galipler Belilenecek ilk 4 ödülünü alacak...
Private Serverda Olacakdır Vsler...:oke:
Server Belirlenir..
ßakalım oylayalım:oke:

rastbin

Üye
ewt güzel bir fikir ama adamda premium yoksa girme şansı çok zor olur..??..Bunu Nasıl Önlenecek..

ouSahin

ouSahin

Üye
char mı kasıcaz..

eger öle birşeyse tam bir ölüm olur:ss

ben edandaki 58 charı 1 yılda kastım :D:D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öle deil arkadasla private serverlar war hemen 70 oluyoruz direk size öle bir server ayarlayacagım!

ogg07

ogg07

Üye
olabilir

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3kişi az en az 20 kişi olabilir diecek amncak öle düzenleyecegiz turnuvayı ondan beklemek zorundayız ama cok qüzel olacak herkesin carı 70 lwl olacak otomatik wede combo bilen işi götürecek...

NobLe

NobLe

Üye
ewet mesela frko da yapabiliriz oradaki gmlerle konuşuruz sonrada yaparız benim charım var hatta orda 84 lwl full donateli bakalım nasıl olcakmış bu benden ewet oyu :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
frko deilde daha qüzel bi serwer bulacagım size 80/1 yani 80 olmak kolay olan ama herkez aynı lwlde oalcak ama adam yok olsa:)

iskenlii

iskenlii

Üye
Ben anlamadım

xyasarx

xyasarx

Üye
ne zaman başlıcak haber verin istediğimiz karakteri seçebilirmiyiz bu soruların cevabını alabilirmiyim?

kadir42

kadir42

Üye
arkadaşım güzel olrda bunu 20 kişiyle sınırlandırmamak gerekli kurabilirsen bi serwer kur hepimiz girelim ve öyle direk 70 lvl olursada tadı çıkmaz normalden biraz hızlı olsun yeterli ;)

Thales

Üye
Eğer olursa öyle bir organizasyon bende Katılmak isterim...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar pek begenilmedigi icin yarısma iptal!

macline

macline

Üye
Knight ve Bu gibi oyunlar insanın zamanını , sosyal aktivitelerini , kısaca herşeyini körelten ve yok eden oyunlar bana göre...

Kaldır Başını derin nefes Al ! Öldürme zamanı Tuttuğun zaten incecik bir daL ...

sheik38

sheik38

Üye
olsun abi niye olmasın kii site de herşey var zaten knight ta eksik olmasın yanii

CanceR

CanceR

Üye
koyu bırakalı 9 veya 10 ay oldu pek oynamayıda düşünmüyorum 4 5 tane çar vardı gerçi 61 lvldi ama :D

Ozan

Ozan

Admin
Knight ve Bu gibi oyunlar insanın zamanını , sosyal aktivitelerini , kısaca herşeyini körelten ve yok eden oyunlar bana göre...

Kaldır Başını derin nefes Al ! Öldürme zamanı Tuttuğun zaten incecik bir daL ...
Kesinlikle katılıyorum
Ancak bende yaklaşık 2 sene oynadığımı söylemem gerekiyor maalesef.
En sonunda kendi irademle, 1 günde bir karar alarak (üstelik oynadığım server in en iyi karakteri iken) tamamen bıraktım ve kaldırıp birdaha girmedim başka türlü olmuyor :)

Kimseye oynamasını tavsiye etmem :)

NobLe

NobLe

Üye
Kesinlikle katılıyorum
En sonunda kendi irademle, 1 günde bir karar alarak (üstelik oynadığım server in en iyi karakteri iken) tamamen bıraktım ve kaldırıp birdaha girmedim başka türlü olmuyor :)

bu olmuyacak anlamına mı geliyor şimdi negative onay vermediyse iptal oldu sayılır:allalla::hmmm

CanceR

CanceR

Üye
Kesinlikle katılıyorum

Hangi server vede isim neydi hemencicik tanırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt