windows vistada ram görevi gören readyboost lu toshiba 1gb usb bellek faturalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
windows vistada ram görevi gören readyboost lu toshiba 1gb usb bellek faturalı
arkadaşlar 1 gb readyboost özellikli vista da ram görevi gören bir bellek mavi bilgisayar çıkışlı olup sıfırdır faturası garantisi vardır (5 sene) + yanında boyun askılığıda verilcektir fiyat : 10 ytl (teknosa'da 14.90 ytl ) satılıktır.Sadece Ankara içi satılır

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşım Taşınabilir Bir Belleğin Vistada Ram Görevi Görebilmesi İçin Belleğin O Özelliği Taşımasına Gerek Yok Ki...!!! Sistemine Programı Yüklüyorsun İster USB Belleğini İstersen HAFIZA KARTINI Falan Sisteminin Ramine Destek Çıkmasını Sağlıyabiliyorsun... Ayrıca Bu İşlemi XP' de de Yapabiliyorsun... Saygılarımla...

ademvehavva

ademvehavva

Üye
Arkadaşım Taşınabilir Bir Belleğin Vistada Ram Görevi Görebilmesi İçin Belleğin O Özelliği Taşımasına Gerek Yok Ki...!!! Sistemine Programı Yüklüyorsun İster USB Belleğini İstersen HAFIZA KARTINI Falan Sisteminin Ramine Destek Çıkmasını Sağlıyabiliyorsun... Ayrıca Bu İşlemi XP' de de Yapabiliyorsun... Saygılarımla...
eeee satıcılık byle bişey oluyor tamam yalan değil ama sanki flashta o çözellik varmış gibi göstermesi iyi olmamış.

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
eeee satıcılık byle bişey oluyor tamam yalan değil ama sanki flashta o çözellik varmış gibi göstermesi iyi olmamış.
kardeşim ne diyosun sen ya ben size yorum yapın diyemi konu açtım:@ üstüne vazife olmayan işlere karışma

--------------- Ekleme ---------------

git o özelliği readyboostsuz bir bellekte yap vistada olcakmı bakalım olur demişsinde ben denedim kingston 4gb datatraveler de olmadı ayrıca.Ben buraya yorum yapın diye konu açmadım ürün satıyoruz saygılı olun

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bilader Bizde Saygıda Kusur Mu Ettik ? Bizde Denedik ki Konuşuyoruz... ;) Anladınmı...

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
git o özelliği readyboostsuz bir bellekte yap vistada olcakmı bakalım olur demişsinde ben denedim kingston 4gb datatraveler de olmadı ayrıca.Ben buraya yorum yapın diye konu açmadım ürün satıyoruz saygılı olun[/quote]

arkadaşım kingston 4gb suç bulmuşun o program 4 gb kabul etmıyo :oke:

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
yoo niye kabul etmesin readyboost olduktan sonra 8 gb bile kabul eder yeterki readyboost olsun

llmkbll

Üye
arkadaşım kusura bakma ama o program asla 8 gb izin vermez ben denedim :nono:

görkemcell

Üye
yalan söylemeyin kingston 4 gb belekle ben windows 7de kulanıyorum stıyorsun ama yalan söylüyorsun yalaaaannn

61semih

61semih

Üye
wind7 de mp3 çalarımı takınca bıle secenek cıkıyor readyboost kullanılsınmı dıye bende 4gb sandısc u3 var ama readyboost ta kullanmaya cekınıyorum bılmıyorum daha dogrusu kullandıgım kısımı ıstedıgım zaman gerı alarak gerı kazanabılırmıyım dıye ornegın 2 gb sını kullandım pekı ıstedgm zaman bunu gerı alabılme şansım varmı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt