ARKADAŞLAR 6233 telefonumu eski haline 5.06 versiyonuna nasıl döndürebilirm ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR 6233 telefonumu eski haline 5.06 versiyonuna nasıl döndürebilirm ?
telefonumu geçenlerde 5.06 dan 5.60 yatpım ama bazı sorunlar nedeniyle eski haline dödürmek istiroyorum telefonun arkadasındaki koduda denedim ama eski haline dönmedi napmalıyım ??? ÇOK ACİLLLL

Ozan

Ozan

Admin
Eski haline dönme olayı olmuyor maalesef.

Ancak version atma işlerinini yapabilen bir gsm teknik servise , telefoncuya götürerek o versionun atılmasını sağlayabilirsin ancak hiç uraşmanı tavsiye etmem

Bir kere yeni sürüm her zamna hataların ayıklanmış ve optimize edilmiş halidir sistemin.

Eğer bir sorun varsa ya telefondan donanımsal kaynaklıdır yada version hatalıdır ki bu çok düşük ihtimal ( yenisi en kısa zamanda çıkartılır üretici tarafından telafi amaçlı )

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
Eski haline dönme olayı olmuyor maalesef.

Ancak version atma işlerinini yapabilen bir gsm teknik servise , telefoncuya götürerek o versionun atılmasını sağlayabilirsin ancak hiç uraşmanı tavsiye etmem

Bir kere yeni sürüm her zamna hataların ayıklanmış ve optimize edilmiş halidir sistemin.

Eğer bir sorun varsa ya telefondan donanımsal kaynaklıdır yada version hatalıdır ki bu çok düşük ihtimal ( yenisi en kısa zamanda çıkartılır üretici tarafından telafi amaçlı )

ya aslında bende öğle düşünüyorum uğraşmamak için ama telefonun tek sorunu radyo istasyonunda 10. istasyon çalışmıyor

degerli43

degerli43

Üye
diğerleri çalişiyorsa yeter başka bir kulaklıkla dene belki kulaklıktan kaynakalanıyordur

nitrogenetic

Üye
bende 6233 umu 5.60 yazılıı yaptım ama herhangı bır sorun cıkmadı senınkınde ne gıbı sorunlar cıktı acaba?

minkara

minkara

Üye
valla benimde v5.60 hiç prob yok sen bidaha format at tele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt