kapatılacaklar sırası!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
kapatılacaklar sırası!!!

hayatın gerceği

Salihyet

Salihyet

Üye
bu sitede bir kez daha siyaset yapılacaksa, göz yumulduğunu görürsem.. beni kapatmak zorunda kalırsınız.. söylemedi demeyin..

Kuzen

Kuzen

Üye
Sitenin sahibimisin,ya da buradaki kuralları sen mi koyuyorsun?Ya da yukarıdaki karikatür işine mi gelmedi :pro:

_KadirşinaS_

Üye
Hakikaten ya artık siyaseti bırakalım muhatapları yapsın. Ben buraya eğlenmeye, hoş vakit geçirmeye geliyorum. Forumdan çıktığımda daha gergin ve yorgun oluyorum. Eski maxicep'i mumla arar oldum.
Ama karikatür harbi çok güzel :D:D:D:D

Sitenin sahibimisin,ya da buradaki kuralları sen mi koyuyorsun?Ya da yukarıdaki karikatür işine mi gelmedi :pro:

Ya bir sakin ol be arkadaşım. Niye hemen çekiyorsun kılıcını. Adam siteyi kapatırım dememiş ki. Ben siteden ayırlırım demiş. Sen ille de siyaset diyorsan. Koy adaylığını bir daha ki seçimlerde. Biz maxicep olarak seni destekleriz. Mecliste doya doya siyaset yaparsın. :D:D:D:D:D:D

technonur

technonur

Üye
süper yaa çok güzel bi karikatür :) ama bişey yanlış burada birinin başa geçmesi lazım :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sıra doğru aferin dersinizi durmadan çalışmışsınız :ehe

dreamnoble

dreamnoble

Üye
ya burası bir forum niye herkes kendi düşüncelerini açıklayamıyor ne var ki bunda??Ben düşüncelerimi herkesle paylaşmak ve onların düşüncelerini bilmek istiyorum.İstemeyen bu konuları okumasın,eğlenmek istiyorlarsa ilgili bölümlere yönelsinler.

mservank

mservank

Üye
niyese bütün konular genelde akp hakkında ve akp karşıtları tarafındna açılıyor bilerek mi tartışma ortamı oluşturmaya çalışıyorsunuz anlamadım

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Düşünceler özgürce paylaşılmalı diye düşünüyoruz.

FerreT

FerreT

Üye
şimdi hepimizin aklında 2 tane soru işareti var.1 siyaset nedir? 2.neden yapılır. Biz istiyoruz siyaset yapılsın fakat belli bi sınır çizgisinde..

mservank

mservank

Üye
Düşünceler özgürce paylaşılmalı diye düşünüyoruz.
bunu herkes ister ben de isterim ama forumda bu konular bir süre sonra ciddi tartışmalara neden oluyor ve akp yanlısı kesinlikle değilim ama inanın rahatsız olmaya başladım

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Kesinlikle tartışma ortamı için yapılan birşey değil.Herkes saygı çerçevesi içinde düşüncelerini belirtebilmeli.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
niyese bütün konular genelde akp hakkında ve akp karşıtları tarafındna açılıyor bilerek mi tartışma ortamı oluşturmaya çalışıyorsunuz anlamadım

%100 katılıyorum ;) Bana göre çekememezlik. :oke: Ama nedense saygı çercevesinde olmuyor ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;902152' Alıntı:
%100 katılıyorum ;) Bana göre çekememezlik. :oke: Ama nedense saygı çercevesinde olmuyor ;)

Çekememezlik. Çekemediğimiz o parti mi. Yok artık Lebron :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Buda benim yorumumdu.iyi forumlar.

POWER

POWER

Üye
Dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı :ehe

Exalansa sevgiler :)

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
ben bu konuda tartışılacak bişey göremiyorum çünkü herhangi bi saygısızlık yok ortada sadece gercek olan bişey var sonuçta o iki partiyede kapatma davası acılmış

mservank

mservank

Üye
sorun konu değil akp de değil başka bir parti de değil sorun bir süre sonra tartışma çıkıyor ister istemez ama buna rağmen hala konu açabiliyorsunuz insan ister istemez şüpheleniyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
istedikleri kadar cırmalasınlar kapatma davası acsınlar bu partiyi halk getirdi halk götürür..Kendilerine güveniyorlarsa sandık başında devirsinler ;) Devirebiliyorlarsa. Boş hepsi boş..Gülüyorum. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt