Sizce En İyi Telefon markası hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

• sony ericson

Kullanılan: 27 15.4%
  • nokia

Kullanılan: 124 70.9%
  • motorola

Kullanılan: 1 0.6%
  • samsung

Kullanılan: 18 10.3%
  • philips

Kullanılan: 0 0.0%
  • LG

Kullanılan: 5 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    175
lebron___

lebron___

Üye
    Konu Sahibi
bnce sony ericson ses kalitesi fln sonra şıklığı ve kalitesiyle bnce sony

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
SOny-Ericsson;)

cbf150

cbf150

Üye
SOny-Ericsson aldım w700i 4 ay once 1 hafta oncede n70 aldım n70 2 gun dayandı gerı ıade ettım servıs arızasını yapamadı

dallaspage

dallaspage

Üye
nokya çok bozuk bea

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
nokia nın en büyük avantajı symbian normal bilgisayrdan pek farkı yok

c_yangoz

c_yangoz

Üye
Samsung... fena değil

vavuli

vavuli

Üye
Nokia

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Nokıa

harbi adam

Üye
Abicim ben 14 yaşındayım yeni telefon alacam. alacağım telefonun kamerası iyi olsun mp3 çalsın.
ses normal veya yüksek olabilir, kaliteli olsun.

--------------- Ekleme ---------------

birde fazla pahalı olmasın
şimdiden thank you.
---------------------------------------------------------------------
Gelelim konuya. Şu an SE Z600 kullanıyom. radyo bile yok. mp3 çalmaz. Artık mesajı çağrıyı bile zor atıyom. Ama telefon 5 senelik ve kaç kez düştü.
Bizim bir komşunun kızı var d900i kullanıyo çok memnun ve ben elime aldım. Süper di kamerası ,
harika Birde internetten baktım. W810i kafama takıldı. Onunda kamerasının korumalığı falan olmadığı için çiziliyomuş. Ben samsung derim. Her bakımdan (Kamera, Kalite, Uygulama, Ekran kalitesi vb.) birde internetten bakayım dedim. Yuhhhhh yani nerdeyse herkes nokia dio. Bu nokia da ne var. Lütfen uzmansaınz veya bildiğiniz uzman varsa sorun. hangi marka, model.

schumici

schumici

Üye
n serisi ile nokia

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Abicim ben 14 yaşındayım yeni telefon alacam. alacağım telefonun kamerası iyi olsun mp3 çalsın.
ses normal veya yüksek olabilir, kaliteli olsun.

birde fazla pahalı olmasın
şimdiden thank you.
---------------------------------------------------------------------
Gelelim konuya. Şu an SE Z600 kullanıyom. radyo bile yok. mp3 çalmaz. Artık mesajı çağrıyı bile zor atıyom. Ama telefon 5 senelik ve kaç kez düştü.
Bizim bir komşunun kızı var d900i kullanıyo çok memnun ve ben elime aldım. Süper di kamerası ,
harika Birde internetten baktım. W810i kafama takıldı. Onunda kamerasının korumalığı falan olmadığı için çiziliyomuş. Ben samsung derim. Her bakımdan (Kamera, Kalite, Uygulama, Ekran kalitesi vb.) birde internetten bakayım dedim. Yuhhhhh yani nerdeyse herkes nokia dio. Bu nokia da ne var. Lütfen uzmansaınz veya bildiğiniz uzman varsa sorun. hangi marka, model.

Sevgili kardesim sana tavsiye edecegim tek bir telefon NOKİA 6233 dür ses konusunda cok basarılıdır mp3 aac vb ses formatlarını çalar 2 mp flash lı cameraya sahiptir net fotograflar alabilirsin s40 kullanıcı arabirimine sahiptir ve java desteklidir telefon tasarım olarakta senin dediğin gibi şekil:oke:fiyat olrakta asırı bir fıyatı yok su anda 350 ytl bence bunu almalısın bys insallah yardımcı olmusumdur:P::heyo::box:islik:utan

macline

macline

Üye
Nokia Connecting People ;)

Ha Bir Bilgisayarın oLmuş. Ha da Bir Nokia'n

ordulu112

Üye
abicim bunun konuşmasımı olur tabiki nokıa

Furkan96

Furkan96

Üye
SOny-Ericsson aldım w700i 4 ay once 1 hafta oncede n70 aldım n70 2 gun dayandı gerı ıade ettım servıs arızasını yapamadı
Sorun neydi kardes?

buki09

buki09

Üye
sony i savunanları bi türlü anlamıyorum.bir işi iyi yapan vardır en iyi yapan vardır.sony walkman serisini çıkardı gayetde güzel ses veriyo ama birde n91 den dinleme fırsatı buldularmı acaba.kamera konusunda n95 in çektiği resimler ortada.video konusuna hiç gelmiyorum şuan se nin en üst modeli olan k850 i de bile 240-320 çözünürlükte video çekiyo.n95 640-480.kalite farkını siz hesaplayın.diğer özellikleriyle zaten ezip geçer...burda en iyi olan tartışılıyosa sonyericsson un adı geçmemelidir.forever nokia;)

XXPOXX

XXPOXX

Üye
nokia hayat onda:)

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
Tabiki Nokia

__HeadshoT__

Üye
SEs olarak any cool ;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez