Sizce En İyi Telefon markası hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce En İyi Telefon markası hangisi?

• sony ericson

Kullanılan: 27 15.4%
  • nokia

Kullanılan: 124 70.9%
  • motorola

Kullanılan: 1 0.6%
  • samsung

Kullanılan: 18 10.3%
  • philips

Kullanılan: 0 0.0%
  • LG

Kullanılan: 5 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    175
_furcht_

_furcht_

Üye
Havada karada nokiaa...!!!!

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
nokia en iyisi:oke:

surco292

surco292

Üye
arkadaşlar bende nokia 3250 var ama nasıl bi cihaz söyleyecek tek kelime bulamiyorum sanki adamlar telefonun içine bi pıoneer araç ses sistemini küçültüp telefona yerleştirmişler nokia 3250 diyom başkada bişe demiyom

Neverex

Üye
Gençler sonuçlara bakarsanız nokia açıkara farkla önde gidiyor :ehe

cloopx

Üye
N95............

4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler iyi düşünün bundan 5 ay önce nokia bence çok güzeldi elimde şuan n73 var güzel telefon ama nokia nın yaptıgı telefonların hepsinde bir arıza çıkıyor bu nedenle nokia lar iyi degil birde nokia ların işlemciler az bence en iyi telefon modeli samsung omnia i900 ıphone 3 basar bence butelefon hemde ucuz 800 tl en iyi si bu dur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Tabii ki Nokia..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Nokia Tabiki

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaşlar bir tekerlek üreticinin ses kalitesi iyi olur yada ilk taşınabilir müzik çalarını yapanın mı size soruyorum beyaz duvar çekince o duvar mavi çıkması normal mi yada n serisi telefonların 6 ay sonra yavaşlaması ya da alacakaranlıkda fotoraf çekince hiçbir şey çıkmamasımı yada sadece donanımsal auto-focusun sonyde olmasımı video konusunuda ele almayalım k850i n95den daha ucuzdu ilk çıktıklarında sadece de videoda geçiyodu n95 şimdi satio çıksa siz karşısına n97 koyunda satio size göstersin video foto multimedia son sözüm bu

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
beyler iyi düşünün bundan 5 ay önce nokia bence çok güzeldi elimde şuan n73 var güzel telefon ama nokia nın yaptıgı telefonların hepsinde bir arıza çıkıyor bu nedenle nokia lar iyi degil birde nokia ların işlemciler az bence en iyi telefon modeli samsung omnia i900 ıphone 3 basar bence butelefon hemde ucuz 800 tl en iyi si bu dur

Arkadaşım Şimdi Nokia Kusursuz bir telefon yaptığını düşün herkes o telefonu alır ve biter İlla bi sorun yapıyo ki eksikliği kapatıp yeni modeli satabilsin:) BUnlar hep ticari oyun Şimdi N900 çıkcak onunda bir sorunu çıkar N98 yapılır onunda bu böyle devam eder:oke:

sabahcılar

Üye
tüm arkadaşlara öncelikle slmlr.herşeyden önce nokia cep tel'un en büyük avantajı her türlü programı rahatlıkla yükleyebilmemiz.böyle oluncada her telefonun önüne çıkıyor.ama bence en iyi tel. iphone.ben hem nokia sahibiyim hemde iphone.iphone'u çözmeden önce bu ne biçim tel. derdim.fakat olayı çözdükten sonra iphone'la anladım ki yapacaklarımızda sınır yok.ekran kalitesi ve çizilmezliği mükemmel.ayrıca 3 megapiksellik kameranın fotoğraf kalitesi nokia'nın 5 megapikselinden daha canlı,net ve KB'ıda daha yüksek.video çekim kaliteside cok harika.iphone'un ekranında herşeyi seyretmek çok zevkli.tek dezavantajı fiyatı.yanlız bildiğim kadarıyla ABD'de tanıdığı olan varsa çok uygun fiyata getirtebilirler.

futbol123

futbol123

Üye
en iyisi nokia ilk nokia vardı

dreams_princess

dreams_princess

Üye
SOny-Ericsson aldım w700i 4 ay once 1 hafta oncede n70 aldım n70 2 gun dayandı gerı ıade ettım servıs arızasını yapamadı
ben N70i 2 sene kullandım anca bozuldu ..sımdı N 86 kullanıyorum .. Nokıadanda şaşmam

sawass

sawass

Üye
bence boşuna oyluyoruz 1. belli her zaman 2. kim :D

gmkanca

gmkanca

Üye
tartışmasıs nokia

JayJayyy

Üye
ses te se gerçekten mükemmel,yazılımda da nokia bence.

Lacoste

Lacoste

Üye
ya nie 2 yıllık konuyu hortlatıyosunuz?

konyarapp

Üye
tartışmasız nokia.

bilgehan_kalkan

bilgehan_kalkan

Üye
Sadece 1 telefonla milyonlarca satış yapan ve işletim sisteminin stabilliği uygulama çeşitliliği ve ürün kalitesi bakımından tartışmasız Apple fiyatları pahalı da olsa hakkını veriyor diğerleri gibi alındığında 500 ertesi güne 300 TL olan bir telefon değil.

s5253wawe

Üye
htc ler ii

--------------- Ekleme ---------------

bana hangi teli önerirsiniz wifi olsun kaliteli olsun 250-400 tl arası olun fiyatı

Üst Alt