Efes + Marlboro Light + Tuzlu Fıstık + Benzemez Kimse sana...

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siyahla çizilen sözünde haklısın..senin yaptığın ve içtiğin birada bizi ilgilendirmez..Diğer üyelerde bunu destekler biçimde yorum yapmaktan kaçınsın..sanki doğru bi düşünce gibi gösteriliyor..şahsen içkinin ne bela oldugunu bilmesem bu yorumlara bakarak markete gidip koli koli içki alırdım..

E o zaman Ferret'ciğim beğenmiyorsan girmezsin konuya bu kadar basit. Herkes her konuya bakacak diye bir kaide yok ki.

2 yorumla içki veya sigara içecek adamda akıl yoktur. Dolayısıyla yok kötü örnek oluyormuş vs bunlara bu sebepten ötürü katılmıyorum. O kadar arkadaşımız var yıllardır yanımızdalar ama içmiyorlar.

Ayrıca 2 sene önce bu tarz bir konu açardık, 1 gecede 10 sayfa olur herkes birbirine içki yollardı, şimdi boş yorum yapmaktan başka bir şey yok.

Sitede tek ben kaldım galiba o dönemden...

FerreT

FerreT

Üye
E o zaman Ferret'ciğim beğenmiyorsan girmezsin konuya bu kadar basit. Herkes her konuya bakacak diye bir kaide yok ki.

2 yorumla içki veya sigara içecek adamda akıl yoktur. Dolayısıyla yok kötü örnek oluyormuş vs bunlara bu sebepten ötürü katılmıyorum. O kadar arkadaşımız var yıllardır yanımızdalar ama içmiyorlar.

Ayrıca 2 sene önce bu tarz bir konu açardık, 1 gecede 10 sayfa olur herkes birbirine içki yollardı, şimdi boş yorum yapmaktan başka bir şey yok.

Sitede tek ben kaldım galiba o dönemden...

yoruma açık bi konu açmıssın yorumumu belirttim..bi arkadaşın içkiden etkilenmiyor die,konuyu okuyanların bu olaylardan sonra içki içip içmeyeceğini bilemezsin

2 sene önce sigara içme yasağı yoktu,fakat şuan kapalı alanlarda sigara içmek yasak.gereksiz mesajlar bölümü olsa bile bu tür konuların açılmasına karşıyım..

mservank

mservank

Üye
Ahmet yanlış anlama ama ben buranın çok eski üyelerindenim. Mutlaka hatırlarsın. İlk üye olduğum zamanlarda senin bu kadar apır sapır yorumlarını hiç görmemiştim. Youtube'nin niçin yasaklandığı malum. Bana göre de saçma. Burada yasaklanıyor, ama dünyanın heryerinden ulaşıma açık, (hatta buradan bile:ehe). Yani sen isteyeceksin de youtube'a bağlanamayacaksın(!):allalla:.
Bu durumda aklıma tek bir şey geliyor. İnsanlar sarhoş olduğunda bilinçaltlarında ne varsa onu söylerler, onu anlatırlar. Şimdi burada sen de bunu yapmışsın, hiç alakasız yere yine hükümete giydirmişsin.
Demekki neymiş. Her bünye alkolü kaldırmıyor. Ağızla içilse bile.:nono:
:oke::alkis
İçmeyi ne çok seviyorsunuz ..Şahsen Bira tenekesini elime almayı üşenirim... Beyler kendinize gelin gittiğiniz yol , yol değil..
:oke:bravo
siyahla çizilen sözünde haklısın..senin yaptığın ve içtiğin birada bizi ilgilendirmez..Diğer üyelerde bunu destekler biçimde yorum yapmaktan kaçınsın..sanki doğru bi düşünce gibi gösteriliyor..şahsen içkinin ne bela oldugunu bilmesem bu yorumlara bakarak markete gidip koli koli içki alırdım..
:oke::oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yoruma açık bi konu açmıssın yorumumu belirttim..bi arkadaşın içkiden etkilenmiyor die,konuyu okuyanların bu olaylardan sonra içki içip içmeyeceğini bilemezsin

2 sene önce sigara içme yasağı yoktu,fakat şuan kapalı alanlarda sigara içmek yasak.gereksiz mesajlar bölümü olsa bile bu tür konuların açılmasına karşıyım..

Bende din bölümünün yer almasına karşıyım sitede. Nolacak kalkacak mı?

Karşı olduğun kısma, konuya girmezsin. Herkes her konuya girecek diye bir kaide yok. Etkilenmesinden banane. Bunun beni alakadar eden kısmını söyler misin? Ben gayet normal bir konu açtım. Bu kadar uzatmaya gerek yok. İstersem her gece açarım. Buna da kimse bir şey diyemez. Konuyu provake edenlerin mesajları da silinir. Her konu da olduğu gibi. :oke:

mservank

mservank

Üye

Karşı olduğun kısma, konuya girmezsin. Herkes her konuya girecek diye bir kaide yok. Etkilenmesinden banane. Bunun beni alakadar eden kısmını söyler misin? Ben gayet normal bir konu açtım. Bu kadar uzatmaya gerek yok. İstersem her gece açarım. Buna da kimse bir şey diyemez. Konuyu provake edenlerin mesajları da silinir. Her konu da olduğu gibi. :oke:

Konuyu dinle bağdaştırdığını nerden biliyorsun
içki bünye için zararlıdır ve küçüklerin bundan etkilenmesi de çok normal küçükler büyüklerini örnek alır

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuyu dinle bağdaştırdığını nerden biliyorsun
içki bünye için zararlıdır ve küçüklerin bundan etkilenmesi de çok normal küçükler büyüklerini örnek alır

Bünyeye zararlıysa benim bünyeme zararlı. Ben bunu bilerek yapıyorsam sizi neden alakadar ediyor?

Küçük dediğin kaç kişi var burada? 13 yaşından küçükler foruma üye olamaz onu da belirteyim. 15-16 yaşındakileri diyorsan da, kimseye örnek olmak amacıyla açmadım konuyu. Kendim içiyordum yazdım.

Ve bu gecede yazıcam. İsteyen gelsin provake etsin...

Beni örnek almasın o zaman kimse, çok büyük bir sanatçı mıyız da örnek alacaklar? Altı üstü maxicep admini. Bunun neresi örnek alınacak bir şahsiyet.?

Sitede bu kalıplar kaldığı sürece sen ben ve 15-20 kişiyi aşamayacak bu site. Bu böyle sürecek gidecek. Sonra da biz bir aileyiz masalıyla otururuz 3-5 sene aynı şekilde..

Forum dediğin istediğin konuyu açar insan. Örnek veriyorum Türkiye'nin en büyük 2 forum sitesindeki konulardan bir kaç tanesi.

prezervatif kullandım ?
Türbanlı bir kız ile arkadaş oldum mutluyum
Oyumu CHP ye verdim

Hele hele gelipte burada prezervatif konusunu açabilir mi birisi? Açamaz. Hemen toplanırlar biz bir aileyiz örnek oluyorsun ediyorsun vs. Bu kadarı da fazla ama.

Bu sadece benim görüşüm değil diğer yönetici arkadaşlarında görüşü...

Ozan

Ozan

Admin
Sap ile Saman birbiriyle karışmasın derim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu konu nerden nereye geldi..Uzatılmasının anlamı hiç yoktu :(

FerreT

FerreT

Üye

biz tartışmıyoruz yada en azından ben böyle düşünüyorum.sadece olaya açıklık getirmeye çalışıyorum.Din genel bi bölümdür..senin içki içip resmini koyman senin kişiselliğindir....ben sadece senin bu tip konular açmana karşıyım..Ben bu tür resimleri Ahlak açısından da etik bulmuyorum..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biz tartışmıyoruz yada en azından ben böyle düşünüyorum.sadece olaya açıklık getirmeye çalışıyorum.Din genel bi bölümdür..senin içki içip resmini koyman senin kişiselliğindir....ben sadece senin bu tip konular açmana karşıyım..Ben bu tür resimleri Ahlak açısından da etik bulmuyorum..

İsterse burada 100 kişi etik bulmasın beni ilgilendirmez. Gereksiz mesajlar bölümü istediğimi yazarım ve yazıcam da. Bu konudan sonra gelecek konularda da kimsenin konu haricinde yazmasına izin vermeyeceğim bunu da belirteyim.

Karşıysan şikayetini gönderirsin (gönderen 1 kişi oldu) konuştuk konuşuyoruz yönetimde. Ve yasak olursa zaten açılmaz böyle bir konu. Ben açıyorsam demek ki yasak değil. O zaman karşı çıkman bir şeyi değiştirmez.

Lütfen artık konu dışı yorum yapmayı bırakırsan sevinirim. :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
biraya sigaraya karışmam da şarkı güzelmiş :ehe
hakkaten güzel

Altun.

Altun.

Üye
konu alakasız yerlere sağmış. ahmet arkadaşımız muhabeetine bi konu açmış ve yanlış anlaşılmalar neticesinde farklı yerlere gelmiş konu. ayrıca ahmet in yorumlarında sizde için vs. gibi teşvikde yok. başlıkdan da belli konun içeriği istemeyn girmeyebilir,yorum yapmayabilir.

hidayet

hidayet

Üye
ahmet keşke konunun kilitli olduğunu hatırlatmasaydım acayip konulara sapmış :allalla:
asıl şimdi çak kilidi gel kulaksıza orda yolumuzu bulalım ben kola içicem tabiki unutmayasın :bira:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ahmet keşke konunun kilitli olduğunu hatırlatmasaydım acayip konulara sapmış :allalla:
asıl şimdi çak kilidi gel kulaksıza orda yolumuzu bulalım ben kola içicem tabiki unutmayasın :bira:

Yok bugün olmaz. Yarın okula gidicem. Buluşma yaparsak orada ben sana kola ısmarlarım. :oke:

FerreT

FerreT

Üye
Bir şeyi anlamak istemiyorsunuz...Konuyu yoruma açmıssanız yorumlarada katlanmak zorundasınız..ben yorum yapıyorum beğenilir beğenilmez..yorum bana aittir.şayet yorumlara katlanamıyorsanız içkilerim veya xxlerim die albüm konusu açarsınız resimlerini oraya doldurursunuz..yoruma kapatırsınız..Buraya açıyorsanız yorumlara saygı duymalısınız..Herkes aynı düşünecek die bişey yok

Bundan daha öte bişey demem..307 bin kişilik dev bi siteyiz..gerisi size kalmış

mservank

mservank

Üye
Bir şeyi anlamak istemiyorsunuz...Konuyu yoruma açmıssanız yorumlarada katlanmak zorundasınız..ben yorum yapıyorum beğenilir beğenilmez..yorum bana aittir.şayet yorumlara katlanamıyorsanız içkilerim veya xxlerim die albüm konusu açarsınız resimlerini oraya doldurursunuz..yoruma kapatırsınız..Buraya açıyorsanız yorumlara saygı duymalısınız..Herkes aynı düşünecek die bişey yok

bravo duygularıma tercüman oldun ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Karşı düşüncedeysen girme konuya yazma. Gelipte benim muhabbet amaçlı açtığım konuda, içki muahbbeti yapmayacaksan işin yok.

Yoruma açık konu açıyorum, benimle aynı düşünenler yazar. Düşünmeyen hoşuna gitmeyen yazmaz.

Bakın size bir örnek veriyorum. Din bölümü var sitede, ben o bölümde yazılan bazı şeylere karşıyım. Ama gidipte karşı olduğum için orada yazı yazıyor muyum? Hayır

mservank

mservank

Üye
madem karşıyız o zaman sizin anladığınız laikliği buraya getirelim din bölümünü kaldıralım ama böyle konular da açmayalım nasıl olur ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Artık açık ve net. Sinir katsayım yükselmeye başladı.

İçki içmiyorsan yazma, içki sevmiyorsan yazma. Biz burada eğlenicez, içicez, konuşucaz. Bu muhabbeti de kimsenin bölmeye hakkı yok.

Ben gidipte bazılarının Fettullah hocasının konusunu bölmüyorum din bölümünde. Ki o kadar uyuz olmama rağmen. Sizde içkiye bu kadar karşıysanız yazmazsınız bölmezsiniz konuyu.

Konu bitmiştir. İsteyen gelir bu geceki konuyu provake eder. O zamanda görüşürüz konu provake etmekten dolayı ne oluyor.

Konu kapandı. Bu geceki konu böyle olmayacak. Sevmeyen yazmasın. Aksi yorum yapacak yazmasın. Sen sevmiyorsun diye ben konu açmayacak değilim.! Elbet sevmeyen olacaktır, ama onlarda kesecek sesini konuşmayacak. Herkes aynı şeyi sevmez.

...