Google dil öğreniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
Google dil öğreniyor

Google'ın online çeviri hizmeti Translate, yeteneklerini her geçen gün artırıyor.

Google, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile online çeviri hizmeti Translate'in yeni dilleri desteklemeye başladığını resmi olarak duyurdu. Hizmete eklenen yeni diller arasında Bulgarca, Hırvatça, Çekce, Romence ve Norveççe bulunuyor. Eklenen yeni dilerle birlikte, Translate hizmetinin çeviri yapabildiği dil sayısı da 23'e çıkmış oluyor.
Peki ya Türkçe? Ne yazık ki Google, bunca dili Translate'e eklerken Türkçe'yi yine es geçmiş. Yine de, eğer İngilizce biliyorsanız ve örneğin Almanca bir sayfada yazanları merak ediyorsanız, Translate'e göz atmanızda yarar var. Tabii ki kusursuz bir çeviriyle karşılaşmanı mümkün değil, ancak Google'ın online çeviri konusunda en iyi hizmeti veren isimler arasında olduğunu da bilmelisiniz.

toprakumit

toprakumit

Üye
Bilgi için teşekkürler...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Türkçe Yok kı :@
Arapca bile var

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Türkçe çok geniş sözcük yelpazesine sahip olduğu için çeviriler pek sağlıklı olmuyor. Bu yüzden eklememiştir Google ..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Türkçe çok geniş sözcük yelpazesine sahip olduğu için çeviriler pek sağlıklı olmuyor. Bu yüzden eklememiştir Google ..
olabilir ama ben oyle dusunmuyorum Cınce ve Korece de var hele cınce ortada dıl yok kı sadece dıkdortgen kare ısaretler ..

mservank

mservank

Üye
olabilir ama ben oyle dusunmuyorum Cınce ve Korece de var hele cınce ortada dıl yok kı sadece dıkdortgen kare ısaretler ..

ne alakası var ayrıca onların alfabesi var başkalarının diline saygılı olun siz böyle yaparsanız başkaları da dilimize laf atar:oke:

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt