e250 tema yapma yolları ( denenmiştir )

Sponsorlu Bağlantılar

gececi184

gececi184

Üye
    Konu Sahibi
e250 tema yapma yolları ( denenmiştir )
arkadaşlar denedim bende oluyor ki eminim herkeste olur. şimdi bi resim seçin istediginiz bi resmi sonra tel hafızasına taşıyın sonra sırasıyla duvar kagıdı içine girip duvar kagıtları yüklenen görüntüler resmi seçip kaydet deyin işlem bu kadar basit. bi teşekkürü çok görmeyin arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: son_surgun_53, özalım, kivre ve 3 diğerleri

DI-KEY

DI-KEY

Üye
gerçek tema yüklemeyi bilmiyormusun internetten indirmek dışında...........:sn:

Altun.

Altun.

Üye
arkadaşım bi resim felan koysaydın sadece arkaplan değişiyrsa bi anlamı yok yani görelim nasıl bişi olduğunu

gececi184

gececi184

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bi resim felan koysaydın sadece arkaplan değişiyrsa bi anlamı yok yani görelim nasıl bişi olduğunu
kardeş zaten kendi temasında da bi tek arka plan degişiyor

--------------- Ekleme ---------------

gerçek tema yüklemeyi bilmiyormusun internetten indirmek dışında...........:sn:
e250 ye bunun dışında tema yapma yolu yok bee kardeşş

Ozan

Ozan

Admin
:)

Basit ama güzel bilgi teşekkürler

murat_sago

murat_sago

Üye
yha bende güzel bişi sanıp girmiştim ama biliodum neyse teşekkürler :coold:

luupuus

luupuus

Üye
temayla ne alakası var duvar kağıdı yapıyon saçma sapan bi şey

gececi184

gececi184

Üye
    Konu Sahibi
temayla ne alakası var duvar kağıdı yapıyon saçma sapan bi şey[/quotkardeş ztn tema yüklenmiyo tlf a kaplamasını beyaz yada siyah yap istedigin resmi de koyup arka plan yap bundan başka çözüm yok begenmediysen de kusura bakma tlf degştir...:naughty:

dangerman58

dangerman58

Üye
arkadaşlar galiba siz duvar kağıdını tam ekran olarak yapamıyosunuz işte buna tema derler ekleyin öğretiyim [email protected]

oflu250

oflu250

Üye
arkadaşlar ben bir ekleme yapayım AYARLAR-EKRAN AYARLARI-DUVARKAĞIDI-YES ORADAN SAYDAMLIK DİYORUZ menüde dolaşırken arkaplanda tema gibi ama değil saydam silüet şeklinde duvar kağıdı görünmeye devam ediyor.daha önce verildiyse özür d.

dipower

dipower

Üye
saollasın

isgored

isgored

Üye
of aman yaaaaaaaaaaaaaa aman yaaaaaa valla delircem şimdi ha ya tema yapma yolları denenmiştir yamışın olum sen sadece bir resmi duvar kağıdı yapabiliyosun okadar bunun tema yapmayla nee alakası var ya saçma sapan konu açma kardeşim milletin kafasını karıştırıyosun hayret bşy ya duvar kagıdını ebemde yapar

M3L!H

M3L!H

Üye
arkadaşlar denedim bende oluyor ki eminim herkeste olur. şimdi bi resim seçin istediginiz bi resmi sonra tel hafızasına taşıyın sonra sırasıyla duvar kagıdı içine girip duvar kagıtları yüklenen görüntüler resmi seçip kaydet deyin işlem bu kadar basit. bi teşekkürü çok görmeyin arkadaşlar

Bu tema değilki sadece duvar kağıdı değiştirme...Her tlf da olan bir şey...

neolost

Üye
eywlh tşk

off08

Üye
millet e 250 de simgelere deiştermiyor muyuz

qupaqizi

Üye
yokmu yani tema faln??? :nono:cok kötü yaaa..::::((((((:bilmem::(yardım edebilcek kimse yok mu yaa bu konuda..??:allalla:bu arada gercekten sacma bi paylasım olmus arkadaşım ne yani k.b. ama küçük kardeşimde bilio duvar kagıdı yapmayı.......:megafon::@

onder3535

Üye
jnfhjnfgjhgdfradghşet5yhdt

Üst Alt