sok gokhan gonul 2008 de yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
    Konu Sahibi
sok gokhan gonul 2008 de yok
:bilmem:FLAŞ! 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını Almanya'da sürdüren A Milli Futbol Takımı'nda Gökhan Gönül kadrodan çıkarıldı.
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlığı süren savunma oyuncusu Gökhan Gönül'ün aday kadrodan çıkarıldığını açıkladı. Terim, Gökhan'ın yerine başka bir futbolcu çağırmayacağını da ifade etti. Milli futbolculunun kamptan ayrılarak İstanbul'a döneceği öğrenildi.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
o zaman sag bekte Sabri Sarıoglu oynayacak :oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
onun yerini dolduracak oyuncu varda bu forvetle bence bu iş olmaz

schumici

schumici

Üye
bu işte çok kötü oldu gökhandan sonra hamitinde kadrodan çıkarılma riski var oda çıkarsa sağ bek çöktü demektir

arslansem

arslansem

Üye
Fenerbahçeden sevdiğim ilk ve tek futbolcudur Gökhan Gönül...:) gerçekten çok büyük bi kayıp milli takımımız açısından...

Atakan

Atakan

Üye
fatih terimin işgüzarlığı

GustavoColman

GustavoColman

Üye
üzülerek söylüyorum biz grupta 0 çekebiliriz.
fatih terimden daha kaliteli bi hoca olmalıydı.

kurt bey

kurt bey

Üye
kadroya alınması işgüzarlığı

Gökhan gönül fbde gösterdiği performansla milli takımda olmayı sonuna kadar hak etti. Alınmaması garip olurdu. Milli takım kampında sakatlanmasına çok üzüldüm ama yapacak birşey yok. Yaptığın yoruma cvp vermeye çalıştım ama hala tam olarak ne demek istediğini anlamış değilim:bilmem:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gökhan gönülü sen takip etmemişsin yada kim olduğunu bilmiyorsun..Ezbere konuşmussun. :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...