Türk gencinden arama motoru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Türk gencinden arama motoru
Bir başarı daha: Türk genci, evindeki bilgisayarda 4 ay çalışıp kendi arama moturunu kurdu.

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğrencisi Serkan Aslan, bilgisayarda 4 ay çalışıp, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Yaldır'ın da yardımıyla arama motoru kurdu. Aslan'ın kurduğu isimli arama motorundan internet kullanıcıları 80 bin program ve oyuna 30 salise ile 4 saniye arasında direkt ulaşabiliyor.

Üniversiteli genç hedefini 3 aya kadar sitesinden ulaşılabilecek program ve oyun sayısını 250 bine çıkarmak istediğini söyledi. Evindeki bilgisayarıyla dört ay çalışarak algoritma oluşturan Serkan Aslan, birkaç arkadaşının ve Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Yaldır'ın da yardımıyla arama motorunu kurdu. Aslan, sitesinin 12 salise gibi kısa bir sürede programın linkini kırık olup olmadığını gösterdiğini söyleyerek, sitesinin Türkiye'nin program ve oyun arama konusundaki ilk arama motoru olduğunu ileri sürdü.

Valla helal olsun :oke:

_KadirşinaS_

Üye
Ya ben denedim ama biraz mantar olmuş sanki. Neyi aratsam "Sayfa Görüntülenemiyor" uyarısı verdi. Bende mi bir sorun var acaba?

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben denedim ama biraz mantar olmuş sanki. Neyi aratsam "Sayfa Görüntülenemiyor" uyarısı verdi. Bende mi bir sorun var acaba?
sıtede Sistemden en iyi şekilde yararlanabilmeniz için Mozilla Firefox tavsiye edilir yazıyor bundan olabılır mı :)
Cunku benım de tarayıcım İnternet Explorer aynı uyarıları bende aldım

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Süper..Tebrik ediyorum..

Bende sorun yok.Buluyor arattığımı..

_KadirşinaS_

Üye
sıtede Sistemden en iyi şekilde yararlanabilmeniz için Mozilla Firefox tavsiye edilir yazıyor bundan olabılır mı :)
Cunku benım de tarayıcım İnternet Explorer aynı uyarıları bende aldım

Hımmm. Hata ettik desene. Kusura bakmasın programı yazan arkadaş artık.:vur

yusufucan

yusufucan

Üye
Fazla Kapsamlı DeğiL ama yinede GüseL olmuşş

ouSahin

ouSahin

Üye
Fazla Kapsamlı DeğiL ama yinede GüseL olmuşş

Kapsam olarak daha ne bekleyebilirsin ki güzel olmuş..:) en azından program paylaşan forum sitelerine darbe gibi birşey:)

güvenilir bir siteden program indirmek güzel olur:)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Ne Mutlu Türk Gençliği!!!

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Kapsam olarak daha ne bekleyebilirsin ki güzel olmuş..:) en azından program paylaşan forum sitelerine darbe gibi birşey:)

güvenilir bir siteden program indirmek güzel olur:)
evet guzel bır sıte oyun program fln hemen buluyor ama tek eksıgı ınt. explorer ıle tam uyumlu degıl bazı yerlerde hata verıyor
bence bununla gurur duymalıyız bır Turkler eger ısterse herseyı yapabılır bunun orneklerını sanlı tarıhımızde defalarca gorduk :oke:
Ne Mutlu Türküm Diyene

_KadirşinaS_

Üye
Ulen hemen de gaza geldik be. Ben de birşeyler söyleyeyim bari. "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" :D:D:D:D:D:D

Bu arada firefox ile denedim. Hakikaten daha randımanlı ve faydalı bir arama motoru olmuş.Gurur duydum

CanceR

CanceR

Üye
hakketten helal olsun ;)

toprakumit

toprakumit

Üye
türk yapmışta site adını neden türkçe yapmamış :hmmm

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Güzel Olmuş, Hoş Olmuş da Scriptin Kodlarını Sanki Kendimi Yazdı (: Hazır Arama Scripti Kodlarını Alıp 3 5 Oynama Yapmış Okadar (: Önemli Olan Baştan Aşağı Kodları Tek Tek Emek Harcayarak Kendi Yazmasıdır... (: Ama Güzel Buda Yeter... (: Emeğine Sağlık...

Buda Sınıf Arkadaşım Eyub' ün Mp3 Aratma Sitesi Dinleyebilir ve İndirebilirsiniz... Aynı Matıkla Çalışıyor...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Güzel Olmuş, Hoş Olmuş da Scriptin Kodlarını Sanki Kendimi Yazdı (: Hazır Arama Scripti Kodlarını Alıp 3 5 Oynama Yapmış Okadar (: Önemli Olan Baştan Aşağı Kodları Tek Tek Emek Harcayarak Kendi Yazmasıdır... (: Ama Güzel Buda Yeter... (: Emeğine Sağlık...

Buda Sınıf Arkadaşım Eyub' ün Mp3 Aratma Sitesi Dinleyebilir ve İndirebilirsiniz... Aynı Matıkla Çalışıyor...
site icin tesekkurler :D

ademvehavva

ademvehavva

Üye
gerçekten güzel bişi ama ne aratırsan arat alakasız şeyler çıkyor o arattığım kelimenin harfleri bile yok çıkna sonuçlarda

--------------- Ekleme ---------------

türk yapmışta site adını neden türkçe yapmamış :hmmm

işte biz Türkler dilimizden böyle utanıyoruz

schumici

schumici

Üye
işte türk gücü bu

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
baya iyi bişi ya ama bi çok şey yok

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
bende explorer kullanıorm ama aradıgım her seyı sanıyesınde acıo eger bıras daha gelıstırırse guzel bı paylasım yerı olabılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt