FENER BAHÇE sıradaki gelsin dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
FENER BAHÇE sıradaki gelsin dedi
Sıradaki gelsin

Ortega, Hooijdonk, Appiah, Ortega, R.Carlos... Her yıl ünlü bir yıldızın transferine alışan Fenerbahçeliler, yeni sezonun bombasını bekliyor.
24.5.2008

Gelenek haline geldi
Aziz Yıldırım döneminde her sene bir yıldız transferine alıştı Fenerbahçe’ye gönül verenler. Bir gün baktılar ki, Arjantin’in dünyaca ünlü yıldızı Ariel Ortega, Kanarya’ya imza atmak için İstanbul’da. Bir gün Hollandalı golcü Van Hooijdonk’un transferiyle havalara uçtular. Juventus’tan alınan Appiah’a, dünya futbolunun en ünlülerinden Nicolas Anelka katıldı bir dönem. Geçen sezonun başında ise bir başka dünya devi Roberto Carlos iniverdi İstanbul’a. Artık bir gelenek haline gelmişti dünyaca ünlü yıldız transferi.

‘Ronaldinho bile olur’
Öyle ki, bir ara, bu sezon Barcelona’da sorunlar yaşayan Ronaldinho’nun adı ortaya atılınca, “Bizim Başkan, bu transferi bitirir” diye güvenle dolaşmaya başladı taraftarlar. Yürekten inanıyorlardı bu dünyaca ünlü yıldızın alınacağına. Sezon bitince gözler, kulaklar Başkan Aziz Yıldırım’a çevrildi. Merak edilen, bu sezon hangi ünlüye Sarı-Lacivertli formanın giydirileceğiydi. Eto’o, Vagner Love, Kanoute... Önümüzdeki günlerde bu isimlerden biri havaalanına inerse, kimse şaşırmayacak.

ORTEGA

ANELKA

HOOİJDONK

APPİAH

CARLOS

Quattro

Quattro

Üye
Bu sene bakalım kim gelecek ben adriano yu bekliyorum...

1980ece

1980ece

Üye
gelen yabancıların hali ortada çoğu hüsran

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Her sene aynı haberler

arslansem

arslansem

Üye
Alayı gelsin:ehe

Hellboy®

Hellboy®

Üye
çünkü fenerbahçe her sene başka bi dünya yıldızını takıma koyuyo. o yüzden her sene aynı haberlerin olması normal birader
evet goruyoruz sızın aldıgınız her oyuncuya nedense dunya yıldızı sıfatı eklenıyor

ouSahin

ouSahin

Üye
en azından hersene aldıgımız oyuncuları göndermiyoruz ki:) yapılan araştırmadada bir alex galatasaray'ın lincoln le beraber bütün yabancılarına bedel :) oldugunu gösterdi:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alamayanlar konuşur hasetlerinden çatlasınlar:) Normal karşılayalım arkadaşlar... Onlar gıbtayla izler biz gelir forma giydiririz :) Ne mutlu fenerbahceliyim diyene..

Salihyet

Salihyet

Üye
artık gs lı arkadaşlarla mantıklı sohbet edemez olduk, bazen öyle durumlar oluyor ki R.Carlos gibi bir dünya yıldızına kötü diyebiliyorlar, hatta öyle komikdir ki sabriyle falan karşılaştırılıyor.. Ama biz transferimizi yaparız, elbet şampiyonlar ligi maçları da gelir ve görülür.. gs lı arkadaşlar diyorlar ki transfer yapmayın, neden ?? Türklüğün arkasına sığınmak ve takımının açıklarını ört bas etmekle olmuyor tabiki, eğer takımının geçen sene şampiyon olduğunu sanan arkadaş bile varsa, ben bu sözleri olgunlukla karşılıyorum.. :)

schumici

schumici

Üye
evet goruyoruz sızın aldıgınız her oyuncuya nedense dunya yıldızı sıfatı eklenıyor

peki bize söylermisin gelen futbolculardan hangi birisi dünya yıldızı değil? ortega mı hooijdonk mu anelka mı yoksa roberto carlos mu?

arslansem

arslansem

Üye
artık gs lı arkadaşlarla mantıklı sohbet edemez olduk, bazen öyle durumlar oluyor ki R.Carlos gibi bir dünya yıldızına kötü diyebiliyorlar, hatta öyle komikdir ki sabriyle falan karşılaştırılıyor.. Ama biz transferimizi yaparız, elbet şampiyonlar ligi maçları da gelir ve görülür.. gs lı arkadaşlar diyorlar ki transfer yapmayın, neden ?? Türklüğün arkasına sığınmak ve takımının açıklarını ört bas etmekle olmuyor tabiki, eğer takımının geçen sene şampiyon olduğunu sanan arkadaş bile varsa, ben bu sözleri olgunlukla karşılıyorum.. :)
Takımının geçen sene şampiyon olduğunu sanan varsa???Psikoloji yerle bir herhalde:ehe sene bitti salihcim atı alan üsküdarı geçti...:) Türklüğün arkasına sığınmak ha :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...