3 SIM kartlı telefon geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
scoop

scoop

Üye
    Konu Sahibi
3 SIM kartlı telefon geliyor
Türkiye'de çift kartlı cep telefonları hızla yayılırken, üç SIM kartlı telefonların ayak sesleri duyulmaya başladı. Uzakdoğuda üretilen bu telefonlar henüz ülkemize giriş yapmadı, ancak ilk üç kartlı telefonu getiren şirketin rakiplerinden bir adım öne geçeceğine kuşku yok.

Dünyanın üretim üssü Çin'de üç SIM kartlı telefonların üretim ve dağıtımına başladı.

SIM KARTI TARİH OLUYOR

Sadece açılışta bir şifre girerek, yazılımsal olarak kimlik tanımlaması mümkün. Bu sistemin Türkiye'ye gelişi ve operatörün buna desteğiyle, birden fazla kart kullanan telefona önümüzdeki aylarda ihtiyaç bile kalmayacak.

Çift hatlı cep telefonları aslında teknik olarak iki ayrı telefonun tek cihazda birleştirilmesinden ibaret. İki ayrı anteni bulunan bu cihazlar, bu sayede aynı anda iki hattın hem gelen çağrıları alabilme hem de iki hattan da arama yapılabilmesine imkan sağlıyor. Üç hatlı cep telefonları da teknik olarak üç anten ve aynı anda aktif olan üç ayrı cep telefonu kullanılması anlamına geliyor.

ÇİFT SIM VE TV'LİSİ DE VAR

Üretimin ucuz ve hızlı olduğu Çin'de girişimciler için çok fazla fırsat var. Bu çift hatlı ya da üç hatlı cep telefonlarının yanı sıra, hem çift hat, hem de karasal yayınları alabilen televizyonlar da büyük ilgi gören ürünlerden. Türkiye'de televizyon yayınlarını alabilen mevcut telefonlar, kullanıcının internet aboneliğinden yararlandığı için GSM şirketlerine ödenen faturayı şişiriyor. Karasal yayınları alabilen bu telefonlar ise, hiçbir ek masraf getirmiyor.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
TeŞŞekürLer

yusufucan

yusufucan

Üye
yakında 4 kartlıda çıkar :D bilgi için sağolasın

schumici

schumici

Üye
hayatta çin malı telefon almam

Altun.

Altun.

Üye
bi çift kartlıyı alalımda sıra buna da gelir heralde

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
YAKINDA TELE TAKICAK SİM KARTI BULAMAYACAZ:ehe

eses_nuri

eses_nuri

Üye
10 lu 20 li filanda çıkacak heralde bu yakında çinliler kopardı olayı :D

CokZorDegil

Üye
yok artık :D

king512

king512

Üye
yurt dışın da kullanıyor bile telefon daha türkiye çift hatta alışamadı ki

yenilikçi bir ülke olmamızza rağmen çift sim karta alıamadık...

_KadirşinaS_

Üye
Artık millet sıkılınca çıkarır sim kartlarını pişti oynar.

-Turkcell attım oynasana birader.
-Bittiniz olum benim 3. sim kart turkcelldi. Yerdeki tüm hatları köktüm şimdi.
-Hasss...

:D:D:D:D:D:D

Dampierre

Dampierre

Üye
bana tek hat yetiyorda artıyor bile ama 3 hattı olanlar fazla yük derdinden kurtulacak

yasirarslan

yasirarslan

Üye
20 simli telefon:)

CanceR

CanceR

Üye
inanmam desem yalan çinliler artık herşeyi yapıyo bırak 3-4 10 15 hatlı telefonlar çıkacak yakındır :ehe

deniz-17

deniz-17

Üye
orası öyle tabi dostumda,çinliler işte yapıyo adamlar,herşeyn opyasınıda çıkarıyolar:ehe

ii de arkadaşım bu çinliler bu tlf kopyalamamışlar ki nerde gördün 3 kart takılan tlf hani bence kopya deiil adamlar üretiyo:nono:

deniz-17

deniz-17

Üye
Artık millet sıkılınca çıkarır sim kartlarını pişti oynar.

-Turkcell attım oynasana birader.
-Bittiniz olum benim 3. sim kart turkcelldi. Yerdeki tüm hatları köktüm şimdi.
-Hasss...

:D:D:D:D:D:D

süpersin yaa:kop:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
3 sim kart :D Hey Masallah :D

polifonikali

Üye
ya sanki oyuncak ya .. gibi :oke: olur

ademvehavva

ademvehavva

Üye
vizontelede yılmaz erdoğanın bi lafı vardı eğer hatırlarsanız onu söylemek istiyorum ama şimdi moderatörler gene kızacak onun için söylemeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt