Haber Pepsi Phone P1 akıllı telefon satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pepsi Phone P1 akıllı telefon satışa sunuldu
6592 ? :hmmm

Ünlü içecek markası Pepsi, yeni akıllı telefonu ile pazara giriş yaptı.

Birçok yeni firmanın giriş yaptığı akıllı telefon pazarında, ünlü içecek markası Pepsi’de giriş yaptı. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kola üretim şirketi olan Pepsi’de artık akıllı telefon pazarında.

Pepsi firmasının akıllı telefon pazarına gireceğini daha önceki haberlerimizde sizlerle paylaşmıştık. Gelen söylentilere göre Pepsi, Çin’de akıllı telefon ve aksesuarlarını sunmaya hazırlandığı ve bunun içinde lisanslı bir ortak ile çalışacağı haberleri gelmişti. Daha önce çıkan bu söylentiler doğru çıktı ve firma pazara giriş yaptı. Pepsi’nin akıllı telefon pazarına resmen giriş yaptığı akıllı telefon modeli Pepsi Phone P1 adıyla sunuldu. Satışa sunulan Pepsi Phone P1 akıllı telefon modelinin üretimini de Shenzhen Scooby Communication Equipment adlı şirket tarafından üstlenilmiş durumda. Telefonun tasarımında arka kısmında Pepsi logosu yerleştirilmiş. Cihaz için belirlenen fiyat üzerinden 699 CNY (110 dolar civarı) listelenmiş durumda. Sunulan bu fiyat 1000 kişi ile sınırlı olduğunu belirtelim. Cihazın kutu içeriğinde de şarj adaptörü, şarj kablosu ve koruyucu kılıf bulunmakta. Pepsi Phone P1 akıllı telefonun teknik özelliklerine bir bakacak olursak;

1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde Full HD 5.5 inç büyüklüğünde ekran, MediaTek’in MT6592 yonga seti, 5 MP ön kamera, 13 MP arka kamera, parmak izi okuyucu, Android 5.1 Lollipop tabanlı Dido OS adlı işletim sistemi, çift sim kart, LTE bağlantı desteği, microSD kart desteği (bu kart ikinci sim kart yuvasına takılabiliyor), alüminyum kaplama tasarımı özelliklerine sahip Pepsi Phone P1 akıllı telefon modeli gücünü de 3.000 mAh’lik bataryasından alacak.

Pepsi Phone P1 akıllı telefon satışa sunuldu - MaxiCep

Emre

Üye
Fiyatına göre özellikleri çok iyi.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bunu da kola alana yanında vermesinler :kop:

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
yeumyang

yeumyang

Moderator
Bir pepsi eksikti tasarım hariç özellikleri fiyatına göre iyiymiş

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ben açıkçası kampanya bekliyorum pepsi tarafından :hmmm

BRKTNL

BRKTNL

Üye
110 dolara iyi özellikler cidden

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaş Her Önüne Gelen Bişey Çıkartıyor :bilmm

Emre

Üye
Coca Cola'dan atak gelecek mi bakalım göreceğiz.

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
coco-cola olmayınca pepsi samsung olmayınca yine pepsi

kralberk13

kralberk13

Üye
aynen özellikleri güzel tasarımıda güzel

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
teknoloji adamı çağrı öztürk çok yakında pepsiye kral türk malı bir telefonla cevap verecektir!

kadikoy

kadikoy

Üye
6 aylık pepsi abonesi olana 1 adet P1 hediye.:muha: