Pepsi'den milyonlarca kontör!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ycg35

ycg35

Üye
valla hat kapalıydı gelen 100 kntrle hattım açıldı üstüne üstelik 20 kontör de konbara ya geldi valla rahatladım ya ohh bee dedim :D

alemburda

alemburda

Üye
ooo beyler coştum :) olayı anlatmadan önce kısa bir açıklama sanırım bilgisayardan şifre yollayınca ilk şifrede 5 kntr diğerlerinde hediye veriyor böle bişey var kanımca çünkü geçen gün 7 tane şifre yolladım arka arkaya sadece 5 kntr kazanabildim şimdi gelelim bugün olan olaya az önce 1 tane şifre yolladım 5 kntr kazandım sonra modem çıkar tak yaparak ip adresimi değiştirdim 1 tane daha şifre yolladım 100 kntr kazandınız diye mesaj geldi o sırada coştum ztn eksilerden kurtuldum sonunda :) sonra yine modem çıkar tak ile ip değiştirdim ama bu sefer duvar kağıdı kazandım bide yarın denicem bakalım şu ip değiştirme işe yarıyormu nede olsa günün ilk şifresinde 5 kntr kazanılıyor belki günün 2. ip sindede 5 kntr geliyordur :D hepinize bol şanslar..

bi deniyelim elimde epey şifre var:naughty::ehe

Ekli dosyalar

iskenlii

iskenlii

Üye
doğrudur

Yasminozz

Yasminozz

Üye
oldum olası pepsi yi pek sevmem... :)

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
tesekürler

haşim56

Üye
slm arkadaşlar bu pepsiden milyonlarca kontur diyorsunuz ama 1 adet 5 kontur çıkıyor diğerleri duvar kağıtları çıkıyor devamlı kontur niye çıkmıyor bizim kontura ihtiyacımız var bunun bir yolu yokmu devamlı kontur çıksın geçen seneki kampanyada duvar kağıdı yoktu hep kontur çıkardı bu işin şifresi yokmu?:@

paradox1026

paradox1026

Üye
:D hep hile peşindeyiz :D ben avealı olun diorumm Turkcell Yaramazzz

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Benden Size Bir Taktik:
Elinizde Birden çok şifre Varsa 1.sini Saat 11:00 Dan önce Gönderin Ikincisini De Saat 00:01'den Sonra Gönderin. Sabaha 10 Kontörünüzle Başlayın!!! Ben Yaptım Oluyor!!!

schumici

schumici

Üye
turkcellim yok malesef

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
çok sağol özellikle adresten kontör gitmemesi :oke: sağol

kurbaterhan

Üye
Ona Bakarsanız Ben Beleş Lig Tv Paketi Kazandım Ve Fb-gs Derbisi Kendi Evimde Seyrettim Hem şu Son Derbiyi

iskenlii

iskenlii

Üye
teşekürler bilgi için

botanixx

botanixx

Üye
paylaşım için saol :)

ohadiyorum

Üye
3 bakkaLa gittim Pepsi yok ya :S deLi oLcam :S

gokderya