KD Player v0.8.3 (Türkçe) 128x160, 176x220, 208x208, 240x320 Pixel Ekranlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
KD Player v0.8.3 (Türkçe) 128x160, 176x220, 208x208, 240x320 Pixel Ekranlar İçin

Java Mp3 Player ve Oynatıcıdır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: the_kros, !!!KARTAL!!!, celilcemre ve 10 diğerleri

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

KD Player v0.9.5 (İngilizce En Son Versiyon)

Ekli dosyalar

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
tesekürler

--------------- Ekleme ---------------

gercekten cok güzel bi progran

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Teşekkürler Dostum

iskenlii

iskenlii

Üye
forumda vardı

n6170

Üye
telefondaki mp3leri nasıl aktarıcam kd playerin içine?

japonis17

japonis17

Üye
selam arkadaslar
samsung d900i ye vers.0.8.6 yı yükledim 0.9.5 i yükleyemiyorum desteklemiyor mu

**reisbey**

**reisbey**

Üye
bu program bi hala yaramaz telefonun kendi mp3 çaları daha güzel emde daha fazlas

**reisbey**

**reisbey**

Üye
kankiler nokia 6233 de açmadı ama emeğe saygıı

oktay_1940

oktay_1940

Üye
kardeş dosyalar okunuyor dior ondan sonrada açmıor

sabrican67

Üye
KD PLAYER MUZIK DOSYALARINI YUKLEME: Anlatım Sabri
Programa girmeden seçeneklere tıklayarak ordan izinlere tıklayınız ...İzinlerin hepsine göz atın ve ordakı kullanıcı verılerını erişmeye tıklayıp her zaman şeçenegini işaretleyin (extra şeçeneklere istediğiniz cevapları verebılırsınız)ve kaydedip çıkın(eğer kaydediliyorsa kaydedılmesse sorun yok)......Sabri....67 67 67
Gelelim muzıklerı aktarma yerine programa ayarları yaptıktan sonra girin ve şimdi çalan girin ordan meni sekmesinin tuşuna basarak çalma listesi oluştur deyin.Devamında ise karşınıza sekme gelir ordaki e/ tel .. c/ kard hafızasıdır[telefona göre değişir ama genellikle böledir) eger tek tek muzık klıceksenız tek tek tıklayın ama hepsi ise şeceneklerden hepsini ekle yapın [[eğer muzık dosyası için d e bi klasör varsa örnegin gülben ergen ferdi tayfur die ayırdıysanız onlara girip bu işlemi tekrarlayın]] Yazan :Sabri Can 67

-----BURASI ÖNEMLİ----- : Bunları yaptıkdan sonra menüye tıklayıp bitir yapıp kaydedin ve çalma listeniz hazıırr

Yazan: Sabri Can 67

Artı repppppppp İnşallah Açıklıyıcıdır Bu kadar uzun olması detaylı olmasından dırr .!!!!!!!!!!

Teşekkür yazıları yazarsanız çok mutlu olurum yani yazınn!!!!
PHP:
Sabrican Ve  Melda

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
KD PLAYER MUZIK DOSYALARINI YUKLEME: Anlatım Sabri
Programa girmeden seçeneklere tıklayarak ordan izinlere tıklayınız ...İzinlerin hepsine göz atın ve ordakı kullanıcı verılerını erişmeye tıklayıp her zaman şeçenegini işaretleyin (extra şeçeneklere istediğiniz cevapları verebılırsınız)ve kaydedip çıkın(eğer kaydediliyorsa kaydedılmesse sorun yok)......Sabri....67 67 67
Gelelim muzıklerı aktarma yerine programa ayarları yaptıktan sonra girin ve şimdi çalan girin ordan meni sekmesinin tuşuna basarak çalma listesi oluştur deyin.Devamında ise karşınıza sekme gelir ordaki e/ tel .. c/ kard hafızasıdır[telefona göre değişir ama genellikle böledir) eger tek tek muzık klıceksenız tek tek tıklayın ama hepsi ise şeceneklerden hepsini ekle yapın [[eğer muzık dosyası için d e bi klasör varsa örnegin gülben ergen ferdi tayfur die ayırdıysanız onlara girip bu işlemi tekrarlayın]] Yazan :Sabri Can 67

-----BURASI ÖNEMLİ----- : Bunları yaptıkdan sonra menüye tıklayıp bitir yapıp kaydedin ve çalma listeniz hazıırr

Yazan: Sabri Can 67

Artı repppppppp İnşallah Açıklıyıcıdır Bu kadar uzun olması detaylı olmasından dırr .!!!!!!!!!!

Teşekkür yazıları yazarsanız çok mutlu olurum yani yazınn!!!!
PHP:
Sabrican Ve  Melda
detaylar için tşkler :oke:

ugur_nmh

ugur_nmh

Üye
nasıl kullanılıo açıklama yapsan süper olacaq

solakk

Üye
şarkıları görüyor güzel açıklamışsın
gelelim benim sorunuma m620 samsung telefonum var ve cepten film izlemek istiyorum mesela recep ivedik süresi 1:47 saat işte sorun da burda başlıyor benim telefonum sadece 10 dakikasını gösteriyor 10 dakikadan sonra duruyor ileri sarımda geri kalan görünüyor ama ileri sarma tuşunu bıraktığımda filmi bitiriyor
normal playerlarla izlemek istedim ama program yüklemeyi başaramadım bende java playerları araştırdım ne yazık ki onlarda da filmi görmüyor
bu konuda bana yardımcı olacak biri varsa şimdiden teşekkürederim

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
teşekkürler kardeş güsel paylaşım

gorkemm55

gorkemm55

Üye
saol skinleri varmı acaba?

karaman-355

karaman-355

Üye