bunun samsung e250-j700 için gerekli olan jad.dosyası yok! ÇaLıŞtIrMıYoR.
_-_ceza_-_45 Üye arkadaşlar 6230i de hata alıyorum napabilirim lütfen yardım... hangi mp3 player ı kullana bilirim
_-_ceza_-_45 Üye Kardeş jad uzantılısı yok ancak 1 tane player görmüştüm onun var istersen adresini verebilirm sana yardımcı olurum
Kardeş jad uzantılısı yok ancak 1 tane player görmüştüm onun var istersen adresini verebilirm sana yardımcı olurum
duzunbay Üye ya ben bu kd playerı yükledm açmıo müzikleri.seç diom hata werio.6300hangini yüklicem????
KARAŞİMŞEK_ Üye can't open v.s v.s diyor. seçeneklerdende baktığımda telefon "HerZaman izinli" seçeneği seçilmiyor.
o0o35ksk35o0o Üye mp 3 dışında bütün müzikleri açıo benim tel in içindeki bütün müzikler mp3 200 ü aşkın şarkı var ama çalmıo :S bu arada tel 6230i
mp 3 dışında bütün müzikleri açıo benim tel in içindeki bütün müzikler mp3 200 ü aşkın şarkı var ama çalmıo :S bu arada tel 6230i
rapper007 Üye Arkadaşım teşekkür ederim ama bu tek tek müzikleri veri erişim diye soruyor onun çözümü varsa ilgilenirseniz sevinirim tekrar teşekkürler
Arkadaşım teşekkür ederim ama bu tek tek müzikleri veri erişim diye soruyor onun çözümü varsa ilgilenirseniz sevinirim tekrar teşekkürler