Ücretsiz , Reklamsız , 250 MB Alan - Hostinqci Hosting Servisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj_echo

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz , Reklamsız , 250 MB Alan - Hostinqci Hosting Servisi
Evet yanlıs duymadınız dahası da var ücretsiz hostingimizin diğer özellikleride sıralanmıstır

*250 MB Alan
*10 GB Aylık Trafik
*3 MySQL database
*5 Adet Domain Ekleme
*9 Adet Subdomain
*Vista Panel
*Otomatik kurulum (29 scripts)
*FTP Hesabı
*Dosya Yöneticisi
*Web mail
*POP E-mail hesapları
*Şifre Koruyucu Dosyalar
*Php MyAdmin

bu saydığımız bütün özellikler bedava yapmanız gereken sadece
adresine girip kayıt olmanız.Ayrıca kaydınızı yaptıktan hemen sonra hostunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz...:oke:

Güvenlik nedeniyle link kaldırılmıştır...

yasin1907

Üye
teşekkürler

ycg35

ycg35

Üye
kullandığın script bu aralar çoğu hosting sitesinde kullanılıyor ama bn bi türlü bulamadım bu arada 0lx.net e dns den kendi domainini yönlendirip dağıtırsan daha güzel olur bnce sn şu scripti banada versene bnde yapıyım şöle bi hizmet :D arıyorum ama bi türlü bulaıyorum belli ki snde bnm gibi webmastersın (ama bn acemiyim şimdilik sadece galeri sitem var) sn bilirsin şu subdomain dağıtma olayını bn bedava subdomain dağıtmak istiyorum tr.cx gibi böle bi script bulabilirmisin??

gaftici423

gaftici423

Üye
tskkrler

bycartel

Üye
Site virüslü

dj_falcon

dj_falcon

Üye
ya bunda reklam var mı

The_Leader

Üye
Çok güzel bir site fakat biraz bilgi istiyor. Sitede virüs olduğunu sanmıyorum. Biraz emek harcayarak çok güzel bir websitenin sahibi olabilirsiniz. Bilgi demişken, burada bana HTML'i öğretebilecek bir şahıs mevcut mu? Çok ihtiyacım var.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Çok güzel bir site fakat biraz bilgi istiyor. Sitede virüs olduğunu sanmıyorum. Biraz emek harcayarak çok güzel bir websitenin sahibi olabilirsiniz. Bilgi demişken, burada bana HTML'i öğretebilecek bir şahıs mevcut mu? Çok ihtiyacım var.

burda benim vermiş olduğum html kodları adlı bi konu war orda sana yardımcı olacak bilgileri bulabilirsin ;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
cok işime yarayacak saol dostum

eren6523

eren6523

Üye
ya benim kaydım var zaten google de ama nasıl yapcam bu işi biri bana pm atsın ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
cok sacma site

yalan002

Üye
sppersinnnn

atmaca67

Üye
ya abi bunda .com nasıl alınıyor

sivayke

Üye
Virüs var kayıt olmayın

tarantula901

Üye
Arkadaslar bende 0lx kullandım ve bedava250mb kullandım kulladıgıma da pısman oldum neden solersen hostıng kapalı 2 gundur beklıyorum kapalı ya bosu bosuna ugrastırıyorlar en ıyısı paralı almak ya en sırketten para verıp rahat raht kullanmak bence

e-m-i-n-

Üye
evet site virüslü

cemixem

Üye
site virüslü boşuna girmeyin

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Güvenlik gereği link iptal edilmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt