hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Hadi hayırlı olsun kardeşim![]()
çok teşekkür ederim allah daha iyilerini size nasip etsinİyi günlerde kullan![]()

tabi koyarım hele okadar ilerleteyimhayırlı olsunn...siyah iidir ii.....
iice öğrendiğin zaman güzel bi çekim yapıp koy maxicep e izleyelim çalıp sölerken seni..![]()
şimdi sadece dımbırdatıyorum
haziranda başlicak kursum ağustos gibi öğrenirsem eylül gibi iyi bi çıkış şarkısı yapar koyarım siteye 
valla öyleHayrlı olsun
Umarım iyi vakit geçirirsin
+ buna en çok sevgilin sevinmiştir![]()
bakalım hayırlısı 
valla çok geçakustik beyaz alsaydın keşke![]()
ayrıca beyazda pek yakışmazdı bana
hem daha yeni başlıyorum akustik nedir onu bile bilmiyorum 
+1Artık bir faydası kalmadı Anketi kapattık![]()

valla belki onlada sıkı bi pazarlık yapsaydık ii bi fiyata alabilirdim de şimdi daha acemiyim noolur noolmazama safak doğru söylüyor akustikin sesi daha tok çıkıyor fakat fiyatı biraz daha fazla![]()

allah daha iyilerini size nasip etsin tabi de en iyisi yine benimki olsunHadi bakalım hayırlısı kardeşim![]()

allah daha iyilerini size nasip etsin tabi de en iyisi yine benimki olsun![]()

olur mu ben şimdi desem en iyisi senin olsun diye sen gider en iyisini alcam diye paranı heba edersin falan ondan sonra 3 ay aç dolaşırsan benim gönlüm el vermezSeninde alacağın olsun![]()
oyüzden yani tamamen duygusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal 
tabi nedemek siz isteyin yeterkiHayırlı olsun Şafak artık görünütülerini çeker gönderirisin.
ama tabi önce telefonumun servisten gelmesi gerek 
olur mu ben şimdi desem en iyisi senin olsun diye sen gider en iyisini alcam diye paranı heba edersin falan ondan sonra 3 ay aç dolaşırsan benim gönlüm el vermezoyüzden yani tamamen duygusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
tabi nedemek siz isteyin yeterkiama tabi önce telefonumun servisten gelmesi gerek
![]()

Herkeste para biter bende para bitmesss
tamamen duygusalım çünkü 

yani denizde kum sizde para he wowHerkeste para biter bende para bitmesss
tamamen duygusalım çünkü
![]()