gitar rengi önerisii olanlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:)

Sponsorlu Bağlantılar

klasik gitar rengi olarak ne önerirsiniz??

• mavi

Kullanılan: 3 10.7%
  • bordo

Kullanılan: 1 3.6%
  • siyah

Kullanılan: 14 50.0%
  • normal ağaç rengi

Kullanılan: 10 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
toprakumit

toprakumit

Üye
Hadi hayırlı olsun kardeşim :ok2:

dreamnoble

dreamnoble

Üye
İyi günlerde kullan :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hayırlı olsunn...siyah iidir ii..... :)

iice öğrendiğin zaman güzel bi çekim yapıp koy maxicep e izleyelim çalıp sölerken seni.. :)

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsunn...siyah iidir ii..... :)

iice öğrendiğin zaman güzel bi çekim yapıp koy maxicep e izleyelim çalıp sölerken seni.. :)
tabi koyarım hele okadar ilerleteyim :) şimdi sadece dımbırdatıyorum :) haziranda başlicak kursum ağustos gibi öğrenirsem eylül gibi iyi bi çıkış şarkısı yapar koyarım siteye :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ii hadi bakalım hayırlısı... :ehe

Nazy

Nazy

Üye
Hayrlı olsun
Umarım iyi vakit geçirirsin
+ buna en çok sevgilin sevinmiştir;)

delimakina

Üye
akustik beyaz alsaydın keşke :)

Nazy

Nazy

Üye
Artık bir faydası kalmadı Anketi kapattık:)

toprakumit

toprakumit

Üye
ama safak doğru söylüyor akustikin sesi daha tok çıkıyor fakat fiyatı biraz daha fazla :ok2:

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
ama safak doğru söylüyor akustikin sesi daha tok çıkıyor fakat fiyatı biraz daha fazla :ok2:
valla belki onlada sıkı bi pazarlık yapsaydık ii bi fiyata alabilirdim de şimdi daha acemiyim noolur noolmaz:)

toprakumit

toprakumit

Üye
Hadi bakalım hayırlısı kardeşim :ok2:

mservank

mservank

Üye
Hayırlı olsun Şafak artık görünütülerini çeker gönderirisin.

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
Seninde alacağın olsun :D:D:D
olur mu ben şimdi desem en iyisi senin olsun diye sen gider en iyisini alcam diye paranı heba edersin falan ondan sonra 3 ay aç dolaşırsan benim gönlüm el vermez :ehe oyüzden yani tamamen duygusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal :ehe
Hayırlı olsun Şafak artık görünütülerini çeker gönderirisin.
tabi nedemek siz isteyin yeterki :oke: ama tabi önce telefonumun servisten gelmesi gerek :)

toprakumit

toprakumit

Üye
olur mu ben şimdi desem en iyisi senin olsun diye sen gider en iyisini alcam diye paranı heba edersin falan ondan sonra 3 ay aç dolaşırsan benim gönlüm el vermez :ehe oyüzden yani tamamen duygusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal :ehe

tabi nedemek siz isteyin yeterki :oke: ama tabi önce telefonumun servisten gelmesi gerek :)

:D:D:D Herkeste para biter bende para bitmesss :ehe tamamen duygusalım çünkü :D:D:D

Üst Alt