Yasminozz
Üye
Bakırköyde parlak siyah klasik gitarları 35 ytl ye satıyorlar (çantasıyla 40 oluyor sanırım)
yeni başlayanlar için ideal
aaa bende aliiym bari bi tane 2 tıngırdatırız evde..

bakırköy de nerde...açık adres ver bakiym...
Bakırköyde parlak siyah klasik gitarları 35 ytl ye satıyorlar (çantasıyla 40 oluyor sanırım)

hani bakırköy meydanda bozuk saatler varya... oradan sahile doğru (aşağı doğru)yürüaaa bende aliiym bari bi tane 2 tıngırdatırız evde..![]()
bakırköy de nerde...açık adres ver bakiym...![]()
![]()

aaa bende aliiym bari bi tane 2 tıngırdatırız evde..![]()
bakırköy de nerde...açık adres ver bakiym...![]()
![]()
hani bakırköy meydanda bozuk saatler varya... oradan sahile doğru (aşağı doğru)yürü
sahile 50 - 100 metre kala (yüzün sahile dönük şekilde) , sağ tarafında enstürman satan yerler var
zaten dükkanların önüne yazmışlardır 35 - 40 diye
Ali onları yağ tenekelerinden yapıyorlar. Ondan alınan ses insana zevk vermez.![]()

Abi ben Öğrenme amaçlı dedimAli onları yağ tenekelerinden yapıyorlar. Ondan alınan ses insana zevk vermez.![]()
Abi ben Öğrenme amaçlı dedim
şimdi gidip 200 -300 ytl lik bir gitarın tellerini kopardığını düşünsene
gerçi 5ytl ye takıyorlar yenisini ama orjinalliği bozuluyor![]()

yok ablacım hala alamadım araştırıyorum aslında siyah yattı gibi ama bu iz konusu birde dinliyiciye saygısızlık falan oluyormuş o çok fena kafamı karıştırdın'aptın kardeş aldın mı gitarı? başladın mı çalışmalara merak ettim![]()
buarada kusuruma bakmayın fiyat olarak ucuz bişi almayı düşünüyorum maalum öğrenciyiz
sonuç hala alamadımGerçekten konu açmışsında bari sonucunuda söyle bize![]()
valla tekrar kusuruma bakmayın okul sınav dönemi ondan sık sık giremiyorum internete 
bağlama??ne yapacan gitarı şafakk...bağlama all..
hem onda iz derdi de yokk..![]()
yok yau bağlama da bana göre değül yau
ne yapacan gitarı şafakk...bağlama all..
hem onda iz derdi de yokk..![]()
yok yok gitar iyibağlama al sonra pişman olma..![]()