Bluesoleil türkçe yaması

Sponsorlu Bağlantılar

AHME_T

AHME_T

Üye
paylaşım için teşekkürler

hacımehmet

Üye
Allah Razı Olsun Kardeş

manyak_adam

manyak_adam

Üye
tesekkurler

bır sey sorucam dostlar bende bu programın 5 mb sınırlısı var bun nasıl tam surum yapabılırım

toprakumit

toprakumit

Üye
Abi şekil olmuş Eline sağlık :oke:

atabey.06

Üye
Kardeş ellerine sağlık. Güzel paylaşım.

malcolm58

Üye
Güzel Bir Yama Teşekkürler

murat486

murat486

Üye
saol dostum

bark_41

bark_41

Üye
bende indirdim şimdi ayarlayacagım bu türkçe yama blusesoleil 5.0.5'ede uymlumu????ayrıca çok teşekkürler

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
bende indirdim şimdi ayarlayacagım bu türkçe yama blusesoleil 5.0.5'ede uymlumu????ayrıca çok teşekkürler
Malesef son sürüm çok farklı yazılmış 5.0.5 desteklemiyor yamayı...:(

bark_41

bark_41

Üye
sağolasın zaten denedim olmadı. bu 5.0.5 intürkçe yaması vvarmı acaba bluesolilin??

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
sağolasın zaten denedim olmadı. bu 5.0.5 intürkçe yaması vvarmı acaba bluesolilin??
Bende 5.0.5 yükledim kendim tr yapayım dedim dil dosyasını bulamadım sanırım korumalı...

bark_41

bark_41

Üye
ya arkadaşlar ne güzel siz bluesoleili kurmuşsunuz ve sorunsuz kullanabiliyorsunuz..nalet olsun ben kafayı yiyicem ya bu programı kullananlar sizde 5mb sınır yokmu..^^5mb data only^^yani 5mb tan fazla veri gönderip alamıyorsun..limit sınırım yok diyen arkadaşlar 5mb tan fazla veri aktarımı yapabiliyorum diyen arkadaşlar bu caresiz dostunuzada yardımcı olrmusunuz..5 mb neki ...ben mb bluetoothu ne yapayım 5 mb dedigin bir mp3 şarkı bile degil..adamlar 5 mb limit koymuşlar..kendi cd sininde de var ..5mb sorun gorumdan indirdigim 5.0.5 hatta bunu 6 versiyonuda var bluesoleil.comda ama gel gör 5mb.lık limit veriyo herifler..bide para verdik..15 ytl..bluesolil yazılımnı kaldırdım,bluetooth adapptörünü bilgisayara yazılımsız tanıttım..sınırsız kullnabiliyorum diye sevinirken,bilgisayarı kapatıp açınca bilgisayarımı kilitliyor,donuyor..reset atıp adaptörü çıkardıgımda sorun çözülüyor..çözülür denirse..ya bu alet kafatı yedirrti..bana ya YARDIMLARINIZ İSTİRHAM EDİYORUM ARKADAŞLAR...

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ya arkadaşlar ne güzel siz bluesoleili kurmuşsunuz ve sorunsuz kullanabiliyorsunuz..nalet olsun ben kafayı yiyicem ya bu programı kullananlar sizde 5mb sınır yokmu..^^5mb data only^^yani 5mb tan fazla veri gönderip alamıyorsun..limit sınırım yok diyen arkadaşlar 5mb tan fazla veri aktarımı yapabiliyorum diyen arkadaşlar bu caresiz dostunuzada yardımcı olrmusunuz..5 mb neki ...ben mb bluetoothu ne yapayım 5 mb dedigin bir mp3 şarkı bile degil..adamlar 5 mb limit koymuşlar..kendi cd sininde de var ..5mb sorun gorumdan indirdigim 5.0.5 hatta bunu 6 versiyonuda var bluesoleil.comda ama gel gör 5mb.lık limit veriyo herifler..bide para verdik..15 ytl..bluesolil yazılımnı kaldırdım,bluetooth adapptörünü bilgisayara yazılımsız tanıttım..sınırsız kullnabiliyorum diye sevinirken,bilgisayarı kapatıp açınca bilgisayarımı kilitliyor,donuyor..reset atıp adaptörü çıkardıgımda sorun çözülüyor..çözülür denirse..ya bu alet kafatı yedirrti..bana ya YARDIMLARINIZ İSTİRHAM EDİYORUM ARKADAŞLAR...
Buyur kardeş 5.0.5 için ilacı rardan çıkart programfiles teki IVT Corporation klasörüne yapıştır exeyi çalıştırman yeterli kapalı iken yapmalısın...

Ekli dosyalar

KARA PANTER

Üye
gerçekten süperrrr

--------------- Ekleme ---------------

bark_41 bi dergide okumuştum bu sorunu çözmek için programın tam sürümü olması gerekli

enes96214

Üye
[sıze=4]çok teşekkür ederim ama galiba senin pc vista benm xp daha sade bluetooth ekranı var indirdim kurdum hiç sorun oolmadan çalıştı teşekkür ederim tekrar emeğine sağlık ama seçenekleer menüsünde değişiklik olmadı diğlerleri türkçe ama seçenekler ing emeğine sağlık :)[/sıze]

socvery03

Üye
bunu indirdikten sonra nereye atıcaz acele cvb yazın

ahmet_ege

Üye
yaa bu benim kinin sürümnde calışamdı bu yaa olmadı yani halaa 5mb data only yazıyo bunun 4.6.0 lari için olani yok mu ya

olivetti

olivetti

Üye
ingilizce olması delirtiyor :)

kemalom

Üye
saolasın